Lisää toissijaiset tai alias -verkkotunnukset Linux -verkkohotellitiliini

Voit lisätä toissijaisia tai alias -verkkotunnuksia mihin tahansa verkkohotellitiliin. Se, mitä voit tehdä lisäverkkotunnuksilla, riippuu kuitenkin käyttämäsi verkkohotellipaketin tyypistä. Katso lisätietoja kohdastaMinkä tyyppinen verkkohotellitili minulla on?

Tyyppi Kuvaus
Toissijainen Toissijaisilla verkkotunnuksilla on erillisissä kansioissa isännöityjä verkkosivustoja, jotka toimivat itsenäisesti ensisijaisesta verkkotunnuksesta.

Saatavilla kaikkiin sopimuksiin paitsi Economy -sopimuksiin. Sinulla voi olla niin monta toissijaista verkkotunnusta kuin haluat, mutta emme suosittele jaetun verkkohotellin käyttöä yli kymmenelle verkkosivustolle - se verottaa palvelinresursseja ja heikentää suorituskykyä.

Katso lisätietoja kohdastaUsean verkkosivuston isännöinti isännöintitililläsi .
Tunnukset Alias -verkkotunnukset näyttävät ensisijaisen verkkotunnuksen verkkosivuston eri verkkotunnuksella/URL -osoitteella. Saatavilla kaikkiin sopimuksiin.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Tee cPanelin kotisivulla jokin seuraavista toimista sen mukaan, miten haluat määrittää verkkotunnuksen:

Toissijainen (Lisäosa)

1. Napsauta Verkkotunnukset-osiossa kohtaa Verkkotunnusten lisäosat.
  2. Täytä vaadittavat kentät ja napsauta sitten Lisää verkkotunnus.
    Kenttä Mitä tehdä...
    Uusi verkkotunnus Syötä se verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää.
    Aliverkkotunnus/FTP-käyttäjätunnus Syötä FTP-käyttäjätunnus, jota haluat käyttää.
    Asiakirjan juuri Syötä sen hakemiston nimi, jonka haluat luoda kotihakemistossa. Lataat Uudet verkkotunnusten nimet -tiedoston tähän hakemistoon ja teet siitä kyseisen verkkosivuston näytön.
    Salasana ja salasana (uudelleen) Syötä se FTP-salasana, jota haluat käyttää.

Alias

1. Valitse Verkkotunnukset -osiosta Aliakset , anna verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Lisää verkkotunnus .

Jos haluat aliasta verkkotunnukselle, joka ei ole verkkohotellitilin ensisijainen verkkotunnus, valitse ( Cog ). Anna tältä sivulta URL -osoite, johon haluat ohjata aliasoidun verkkotunnuksen, ja napsauta sitten Tallenna .

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Jotta verkkotunnus voi käyttää verkkohotellitiliä, sinun on päivitettävä sen DNS. Se, miten tämä tehdään, riippuu tilistä, jossa verkkotunnus sijaitsee:

Verkkotunnus on ... Sinun täytyy ...
Saman GoDaddy-tilin kautta Älä tee mitään! Päivitämme verkkotunnuksen DNS: n.
Toisella GoDaddy -tilillä Päivitä DNS manuaalisesti .
Rekisteröity muualle Päivitä verkkotunnuksesi nimipalvelimet .