Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää tuoteattribuutit WooCommerce -palveluun

Voit luoda attribuutteja tuotteille WooCommerce -palvelussa. Attribuuteilla on kaksi päätarkoitusta. Ensimmäinen tarkoitus on muuttuville tuotteille. Sinun on luotava määritteitä, jotta voit luoda tuotevariaatioita näiden attribuuttien perusteella. Toinen määritteen tarkoitus on antaa asiakkaille mahdollisuus suodattaa tiettyä määritettä sisältävät tuotteet WooCommerce -widgetillä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tuotteet.
  3. Napsauta Attributes laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Näytön vasemmalla puolella näkyy Lisää uudet määritteet -osio.
  5. Anna attribuutille nimi.
  6. Anna attribuutille Slug (tai jätä tämä tyhjäksi, jotta WooCommerce voi luoda sen puolestasi).
  7. Ota Ota arkistot käyttöön -valintaruutu käyttöön. Jos tämä vaihtoehto on käytössä, sivustollasi on sivu, joka näyttää kaikki tuotteet, joilla on tämä määrite.
  8. Napsauta Lisää määrite -painiketta.