Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää tuoteluokkia WooCommerce -palvelussa

Voit luoda luokkia ja alaluokkia tuotteille WooCommerce -palvelussa. Luokkien avulla voit ryhmitellä samankaltaisia tuotteita tai tuotetyyppejä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tuotteet.
  3. Napsauta Luokat laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Näytön vasemmalla puolella on Lisää uusi luokka -osio.
  5. Anna luokalle nimi.
  6. Anna luokalle Slug (tai jätä tämä tyhjäksi, jotta WooCommerce luo luokan sinulle).
  7. Jätä vanhemmuusluokaksi Ei mitään, kun luot uuden luokan. Jos olet luomassa alaluokkaa, valitse vanhempien luokka avattavasta valikosta.
  8. (Valinnainen): Anna luokan kuvaus.
  9. Valitse näyttötyyppi avattavasta valikosta, jotta voit mukauttaa luokkasivulla näytettäviä ominaisuuksia. Jos et ole varma, voit jättää tämän oletusasetukseksi .
  10. (Valinnainen): Napsauta Lataa kuva pikkukuvasta lisätäksesi kuvan, jos teemasi näyttää luokan kuvia.
  11. Napsauta Lisää uusi luokka -painiketta.