Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää tuotetunnisteita WooCommerce -palvelussa

Voit luoda tunnisteita tuotteille WooCommerce -palvelussa. Tunnisteiden avulla voit ryhmitellä tuotteita luomatta hierarkiaa.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tuotteet.
  3. Napsauta Tunnisteet laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Näytön vasemmalla puolella näkyy Lisää uusi tunniste -osio.
  5. Anna tunnisteelle nimi.
  6. Anna tunnisteelle Slug (tai jätä tämä tyhjäksi, jotta WooCommerce luo sen sinulle).
  7. Anna tagille kuvaus. Tämä on valinnainen vaihtoehto.
  8. Napsauta Lisää uusi tunniste -painiketta.