Lisää tuotteet

Lisää tuotteita ja palveluja verkkokauppaasi, jotta vierailijat voivat ostaa niitä. Jos sinulla on Verkkomyymälä-paketti, voit lisätä jopa 1 500 tuotetta. Voit korottaa tilisi tasoa, jos sinulla ei ole tällä hetkellä tätä pakettia.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Jos käytät Kotisivukonetta ensimmäistä kertaa, sinun on otettava sivustosi käyttöön ennen tuotteittesi lisäämistä.
  3. Kun olet suunnitellut ja arvioinut sivustosi, napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmeviivaista valikkopainiketta.
  4. Valitse Verkkomyymälä.
  5. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun lisäät tuotteen, näet Lisää tuote -sivun.
  6. Huomautus: Jos olet lisännyt tuotteen aikaisemmin, näet Lisää tuote -painikkeen. Napsauta sitä siirtyäksesi Lisää tuote -sivulle.

7. Anna Tuotteen nimi.
  8. Napsauta Lisää kuva, etsi kuva ja napsauta sitten Avaa.
  9. Huomautus: Kuvien pitää olla .jpg-, .jpeg-, .gif- tai .png-tiedostomuodossa. Niiden koko ei saa olla yli 10 Mt kuvaa kohti. Koossa 5 000 x 5 000 kuvapistettä olevia kuvia voidaan ladata, mutta ne eivät näy suurempina kuin 1 920 x 1 080 kuvapistettä.

10. Anna Hinta. Myyntihinta voidaan antaa nyt tai myöhemmin.
  11. Käytä SKU (Stock Keeping Unit) -yksikköä antaaksesi ainutlaatuisen numeron varastomäärien seuraamiseen ja laskujen hallintaan.
  12. Valitse Asetukset-kohdasta:
    • Veronalainen tuote: Oletusvaihtoehto, joka varmistaa, että asiakkaalta peritään paikallinen vero.
    • Aktiivinen tuote: Tämä on oletusvalinta, joka varmistaa, että uudet tuotteet näkyvät kaupoissa. Poista sen valinta, jos haluat piilottaa tuotteet, jotka eivät ole myynnissä, kuten kausituotteet, tai kun haluat tuoda myyntiin useita tuotteita yhdellä kertaa.
  13. Mukauta lisää tuotteeseen liittyviä seikkoja täyttämällä alla olevat välilehdet:
    • Napsauta Kuvaus antaaksesi tuotteesta lisätietoja, esimerkiksi mistä se on valmistettu ja mihin tarkoitukseen sitä käytetään.
    • Napsauta Varasto ja vaihtoehdot, kun haluat pitää kirjaa määristä ja antaa asiakkaille vaihtoehtoja sellaisista seikoista kuin esimerkiksi koko, väri tai muut valittavissa olevat vaihtoehdot.
    • Napsauta Toimitus ottaaksesi käyttöön tuotteen toimitusvaihtoehdot, tai toimita tuote jo käyttöön ottamillasi menetelmillä (katso Lisätietoja alla kohtaan Lisää toimitus).
    • Napsauta Hakukoneet saadaksesi tuotteesi näkymään hakutuloksissa antamasi otsikon ja kuvauksen perusteella, kun ihmiset etsivät sitä tai samanlaisia tuotteita.
  14. Napsauta Tallenna tai napsauta Tallenna ja lisää toinen.
  15. Muista: Julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat voimaan sivustolle.