Lisää tuotteita

Voit lisätä tuotteita ja esimerkiksi kuvia, hinnan, SKU-numeron, luokan tai tarkan kuvauksen. Korosta uusia tai eniten myytyjä tuotteitasi nostamalla ne esittelyyn. (Kaupan julkisivuja, joilla ei ole tuotteita, käsitellään eri tavalla. Katso

.)

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Siirry näytön yläosassa olevaan Tuotteet-välilehteen ja napsauta Kaikki tuotteet.
    Napsauta Kaikki tuotteet
  3. Napsauta Kaikki tuotteet -välilehdellä Lisää tuote.
  4. Anna Tuotteen nimi.
  5. Lisää tuotteen kuva napsauttamalla Lisää kuva, etsimällä kuva ja napsauttamalla Avaa. (Tietoja kuvaa koskevista rajoituksista on kohdassa
    .)
    Lisää tuotekuva napsauttamalla Lisää Kuva -painiketta

Huomautus: Napsauta pääkuvan alla olevaa kohtaa Lisää enemmän lisätäksesi korkeintaan kymmenen kuvaa. Järjestä kuvia napsauttamalla ja vetämällä niitä. Ensimmäisestä kuvasta tulee pääkuva. Poista kuva viemällä kohdistin sen päälle ja napsauttamalla roskakoria.
    Vie kohdistin kuvan päälle ja napsauta roskakoria

6. Anna Hinta.

Huomautus: Voit syöttää Alennetun hinnan nyt tai myöhemmin. Alennettu hinta näkyy verkkomyymälän Kauppa-sivulla yliviivatun normaalihinnan vieressä.

7. Kerää verot tästä tuotteesta -valintaruutu on oletusarvoisesti valittuna uusille tuotteille. Jos et halua kerätä veroja tästä tuotteesta, tyhjennä valintaruutu.
  8. Käytä SKU (Stock Keeping Unit) -kenttää, kun haluat syöttää yksilöllisen numeron varastomäärien seuraamiseen ja laskujen hallintaan. (Jos olet jo syöttänyt SKU-numeron, se näkyy kentän alapuolella. Paina siis vain Enter-/Return-näppäintä.)
    Syötä tuotenumero SKU-kenttään
  9. Käytä Luokat-toimintoa tuotteiden asettamiseen olemassa oleviin tuoteluokkiin tai luo uusi.
    valitse tuoteluokka
  10. Näytä myymälässä -valintaruutu on oletusarvoisesti valittuna uusille tuotteille. Tämä varmistaa sen, että uudet tuotteet näkyvät verkkomyymälässä. Poista ruudun valinta niiden tuotteiden osalta, jotka eivät ole myynnissä, kuten kausituotteet.
  11. Kuvaus -välilehdellä on kenttä tuotteen kuvausta, hyperlinkkien lisäämistä, lisäkuvia tai videota varten. (Katso
    .)
    Käytä kuvausta tekstille, linkeille, videoille
  12. Kun olet lisännyt tuotteen, napsauta Tallenna tai Tallenna ja lisää toinen.
  13. Palaa kaikkien tuotteittesi luetteloon napsauttamalla Tuotteet-välilehteä ja valitsemalla Kaikki tuotteet.

Kaikki tuotteet -sivulla voit myös päivittää tuotelistaukset, kopioida tuotesivun säästääksesi aikaa vastaavaa sivua laatiessasi tai poistaa sivuja, joita et enää tarvitse. Täällä on lisätietoja kuvien lisäämisestä sivuille, joilla ei ole tuotteita

.

Muokkaa-, Kloonaa-, Poista-painikkeet Muita tuotevaihtoehtoja
Muokkaa tuotetta Napsauta kynäkuvaketta.
Kopioi tuote Napsauta Kopioi-kuvaketta ja luo uusi tuotesivu käyttäen samoja tietoja. Muokkaa sitten tuotteen nimeä tai SKU-numeroa tai vaihda kuva.
Poista tuote Napsauta roskakoria poistettavan tuotteen kohdalla tai valitse useampi valintaruutu useamman tuotteen kohdalla ja napsauta Poista.