Ohje

GoDaddy-ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää tuotteita asiakkaille GoDaddy Pro -jäseneni koontinäytöllä

GoDaddy Pro -jäsenenä voit lisätä asiakkaita asiakasprofiileihin asiakasohjelmien lisäämisen jälkeen.

  1. Siirry GoDaddy tuotteen sivulle.
  2. Valitse GoDaddy Pro .
  3. Valitse asiakas, joka tarvitsee uusia tuotteita.
  4. Jos asiakas on jo antanut sinulle oikeuden ostaa tuotteita, valitse Aloita ostaminen .
    Jos sinulla ei ole vielä lupaa asiakkaalta, valitse Lisää tuotteita .
  5. Selaa luetteloa Shop for products (osta tuotteita) ja lisää tuotteita ostoskoriin.
    Lisää tuotteita ostoskoriin tästä luettelosta.

    Huomautus: Voit muuttaa tuotteiden termipituuksia ennen niiden lähettämistä asiakkaalle.

  6. Kun olet valmis, valitse Jatka .
  7. Valitse ostotapa How would you like to pay? (Miten haluat maksaa) -näkymässä:
    • Valitse vaihtoehto Client's card (asiakkaan kortti), jos haluat käyttää tiedostoon tallennettua asiakkaan tiliä ja maksutapaa. Jos asiakas ei ole antanut sinulle oikeutta hallita ja ostaa tuotteitaan, tämä vaihtoehto ei ole näkyvissä.
    • Valitse Oma kortti, jos haluat käyttää maksua GoDaddy Pro -tililläsi. Tuotteet pidetään tililläsi.
    • Lähetä ostoskori asiakkaalle valitsemalla Lähetä ostoskori asiakkaalle. Asiakas suorittaa ostoksen loppuun, ja me ilmoitamme sinulle, kun osto on tehty. Tuotteet säilytetään asiakkaan tilillä.
  8. Valitse valinnastasi riippuen Jatka ostokseen tai Lähetä ostoskori .
  9. Suorita ostosi loppuun noudattamalla kehotteita tai odota, että asiakas suorittaa ostoksen loppuun. Kun asiakas on suorittanut oston loppuun, Recent Activity (viimeaikainen toiminta) -syötteeseen tulee näkyviin vahvistusviesti.

    Huomautus: Jos sinulla ei ole käyttöoikeutta asiakkaan tiliin asiakkaan maksaessa, tilausvahvistusnäkymässä ilmoitetaan asiakkaalle, että myös sinä tarvitset käyttöoikeuden. Näkymässä on ”Set Access Level” (aseta käyttöoikeustaso) -linkki.

Seuraava vaihe

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.