Lisää tuotteita asiakkaillesi

Kun olet lisännyt asiakkaita, voit lisätä tuotteita heidän asiakasprofiileihinsa.

  1. Kirjaudu sisään Pro-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta asiakasta, joka tarvitsee uusia tuotteita.
  3. Jos asiakas on jo antanut sinulle oikeuden tuotteiden ostamiseen, napsauta kohtaa Start shopping (aloita ostaminen).
    Jos sinulle ei ole vielä lupaa asiakkaalta, napsauta kohtaa Add Products (lisää tuotteita).
  4. Selaa luetteloa Shop for products (osta tuotteita) ja lisää tuotteita ostoskoriin.
    Lisää tuotteita ostoskoriin tästä luettelosta.

    Huomautus: Sinun on ehkä muokattava tuotteiden tilausjaksoja ennen niiden lähettämistä asiakkaalle. Useimmissa tapauksissa tilausjakson oletuspituus on kolme vuotta. Tässä esimerkissä näytetään verkkohotellin kolmen vuoden tilausjakso ja verkkotunnus lisättynä ostoskoriin.

  5. Kun osto on valmis, napsauta kohtaa Continue (jatka).
  6. Valitse ostotapa How would you like to pay? (Miten haluat maksaa) -näkymässä:
    • Valitse vaihtoehto Client's card (asiakkaan kortti), jos haluat käyttää tiedostoon tallennettua asiakkaan tiliä ja maksutapaa. Jos asiakas ei ole antanut sinulle oikeutta hallita ja ostaa tuotteitaan, tämä vaihtoehto ei ole näkyvissä.
    • Maksa käyttämällä GoDaddy Pro -tiliäsi valitsemalla vaihtoehto My card (oma korttini). Tuotteet pidetään sinun tilisi yhteydessä.
    • Lähetä ostoskori asiakkaalle valitsemalla vaihtoehto Email cart to client (lähetä ostoskori asiakkaalle sähköpostilla). Asiakas suorittaa ostoksen loppuun ja me ilmoitamme sinulle, kun osto on suoritettu.
  7. Napsauta valinnastasi riippuen vaihtoehtoa Continue to Check Out (jatka maksamaan) tai Send cart (lähetä ostoskori).
  8. Suorita ostosi loppuun noudattamalla kehotteita tai odota, että asiakas suorittaa ostoksen loppuun. Kun asiakas on suorittanut oston loppuun, Recent Activity (viimeaikainen toiminta) -syötteeseen tulee näkyviin vahvistusviesti.

    Huomautus: Jos sinulla ei ole käyttöoikeutta asiakkaan tiliin asiakkaan maksaessa, tilausvahvistusnäkymässä ilmoitetaan asiakkaalle, että myös sinä tarvitset käyttöoikeuden. Näkymässä on ”Set Access Level” (aseta käyttöoikeustaso) -linkki.

Seuraava vaihe

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.