GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää tuotteita sähköpostikampanjoihisi

Jos käytät integrointia, joka yhdistää myymälän GoDaddy Email Marketing -tiliisi, voit lisätä tuotteita suoraan sähköpostikampanjoihisi suunnittelijan sisältä. Joten, kun verkkokaupasta tai Etsy kaupassa on liitetty GoDaddy Email Marketing tilin, voit vetää ja pudottaa laittaa tuotteen kuvia, hinnat ja kuvaukset suoraan sähköposteja.

1. Valitse GoDaddy Email Marketing -tilissäsi Kampanjat .
  2. Napsauta Luo .
  3. Lisää kuva- ja tekstimoduuli kampanjaasi napsauttamalla yhtä yhdistetyn moduulin painikkeista sivun alaosassa.
    Kuva ja teksti -moduulin painikeTeksti ja kuva -moduulin painike
  4. Napsauta oikealla puolella Tuotteet -välilehteä. Näet luettelossa kaikki tuotteesi ja niiden kuvat.
  5. Vedä yksi tuotteistasi ja pudota se kampanjasi moduuliin. Tuotteen tiedot ja hinta täyttävät tekstilohkon, ja tuotekuva näkyy kuva -alueella.

Huomautus: Voit myös vetää tuotteesi mihin tahansa tekstimoduuliin tai kuvamoduuliin sekamoduulin sijaan. Jos kyseessä on kuvamoduuli, se näyttää vain tuotekuvan. Jos kyseessä on tekstimoduuli, vain tuotteen kuvaus ja hinta näytetään.

6. Napsauta Esikatsele moduulin yläosassa nähdäksesi sen esikatselutilassa.
  7. Valitse Tallenna.

Voit jatkaa moduulien lisäämistä ja vetää tuotteita kampanjaasi. Voit lisätä niin monta kuin haluat.