Lisää tuotteita verkkokauppaani

Lisää fyysisiä tai digitaalisia tuotteita verkkomyymälääsi. Voit lisätä kohteita yksitellen tai tuoda olemassa olevan mainosjakauman joukkomateriaalina CSV -laskentataulukon kautta.

Säästä aikaa tuodessasi fyysisiä kohteita luokittelemalla ne muotoiltuun CSV -laskentataulukkoon.

Huomautus: CSV -muodossa voidaan ladata vain fyysisiä tuotteita. Lisää digitaalisia tuotteita suoraan verkkomyymälääsi.
  1. Vie tuoteluettelot nykyisestä kaupastasi ja muotoile ne yhteensopivaan CSV -tiedostoon .
  2. Tuo CSV -laskentataulukko kauppaan.

Halutessasi voit lisätä yksittäisiä kohteita manuaalisesti yksi kerrallaan. Tämä prosessi voi olla tehokkaampi, jos myyt pienempää määrää fyysisiä tuotteita.

Huomautus: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä mobiililaitteilla.

Websites + Marketing sisältää automaattisen tuontiominaisuuden, joka tekee tuotteiden tuomisesta kauppapaikoilta, kuten Amazon ja Etsy, yksinkertaiseksi ja intuitiiviseksi.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Valitse Koontinäytöstäsi Kauppa ja sitten Tuotteet .
  4. Valitse Tuo/Vie ja sitten Tuo , jos haluat tuoda tuotteita toisesta kanavasta (esim. Etsy, eBay, Amazon, Square, Walmart tai CSV -tiedosto).
  5. Valitse kanava, josta haluat tuoda tuotteita.
  6. Jos et ole linkittänyt tiliäsi valitulta kanavalta, sinua pyydetään yhdistämään tilisi tai rekisteröimään uusi.
    • Jos olet jo linkittänyt tilit, ne näytetään tällä sivulla.
  7. Valitse Tuo ilmoitukset .
  8. Seuraa valitun kanavan kehotteita.
Huomautus: Voit suorittaa tämän tuontimenettelyn vain kerran kanavaa kohti. Kun olet suorittanut tämän tuonnin, alat luoda tuotteita Websites + Marketing -verkkokaupassasi ja työntää niitä ulos yhdistettyihin kanaviin.