Lisää ulkoiset yhteystiedot jakeluryhmääni

Kun tarvitset organisaatiosi ulkopuolisia ihmisiä vastaanottamaan sähköposteja, lisää heidät ulkoisina yhteyshenkilöinä jakeluryhmään (kutsutaan myös jakeluluetteloksi).

Vaaditaan: Varmista ennen aloittamista, että olet jo luonut jakeluryhmän ja lisännyt ulkoisia yhteystietoja osoitekirjaasi.
  1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Siirry vastaanottajien kohdalle ja valitse sitten ryhmät .
  3. Valitse nimi Jakelulista jaMuokkaa kynää -painiketta Muokkaa .
  4. Valitse uudessa ikkunassa jäsenyys jaPlus Lisää .
  5. Valitse yhteystiedot ja valitse sitten Lisää .
    Lisää OK -painikkeen yläpuolella olevaan yhteystietovalintaan Seuraava
  6. Valitse OK .
  7. Uudet yhteystietosi on nyt listattu Jäsenet -kohdassa . Sulje ikkuna valitsemalla Tallenna .