No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää ulkoiset yhteystiedot jakeluryhmääni

Sisällytä ulkoiset yhteystiedot jakeluryhmään (jota kutsutaan myös jakeluluetteloksi), jotta organisaatiosi ulkopuoliset ihmiset voivat tehdä yhteistyötä ja olla mukana projekteissa. Ennen kuin aloitat, varmista, että olet jo luonut jakeluryhmän ja lisännyt ulkoisia yhteystietoja osoitekirjaasi.

1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Siirry vastaanottajien kohdalle ja valitse sitten ryhmät .
  3. Valitse nimi Jakelulista jaMuokkaa kynää -painiketta Muokkaa .
  4. Valitse uudessa ikkunassa jäsenyys jaPlus Lisää .
  5. Valitse yhteystiedot ja valitse sitten Lisää .
    Lisää OK -painikkeen yläpuolella olevaan yhteystietovalintaan Seuraava
  6. Valitse OK .
  7. Uudet yhteystietosi ovat nyt Jäsenet -osiossa . Sulje ikkuna valitsemalla Tallenna.