No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää ulkoiset yhteystiedot osoitekirjaani

Kun olet yhteydessä organisaatiosi ulkopuolisiin henkilöihin (kuten kumppanit tai asiakkaat), lisää heidät organisaatiosi osoitekirjaan jaetuina yhteystietoina.

Vaaditaan: Tarvitset järjestelmänvalvojan oikeudet, jotta voit lisätä jaettuja yhteystietoja. Saat lisätietoja Microsoftin järjestelmänvalvojan rooleista.
  1. Kirjaudu sisään Exchange -hallintakeskukseen . Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy -käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Siirry vastaanottajien kohdalle ja valitse sitten yhteystiedot .
    vastaanottajat yhteystietojen vasemmalla puolella olevassa paneelissa
  3. Valitse Uusi > Mail contact .
    Lisää plusmerkki avautuu avattavaan valikkoon, jossa on Sähköpostin yhteyshenkilö -vaihtoehto
  4. Anna uuteen ikkunaan yhteystiedon tiedot ja valitse Tallenna .
  5. Yhteystieto on nyt luettelossa. ValitseMuokkaa kynää -painiketta Muokkaa .
  6. Valitse uudessa ikkunassa yhteystiedot , organisaatio ja/tai MailTip, jos haluat lisätä tietoja kontaktista. Valitse Tallenna jokaisen päivitettävän vaihtoehdon jälkeen.
    Kohdassa Näytön nimi, Yleiset, yhteystiedot, organisaatio ja MailTip -asetukset