Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää useita verkkosivuston jäseniä

Website Builder: n yksityiset sivut näkyvät vain henkilöille, jotka saavat sähköpostin, joka sisältää yksityisen linkin. Voit lisätä useita jäseniä syöttämällä sähköpostiosoitteet manuaalisesti tai tuomalla laskentataulukon nimistä ja sähköpostiosoitteista. (Tai voit lisätä jäseniä yksi kerrallaan .)

Huomautus: Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla vain yhdysvaltalaisille asiakkaille. Voit myös lisätä jäseniä vasta sen jälkeen, kun olet luonut vähintään yhden yksityisen sivun . Jäsenillä on pääsy kaikille sivustosi yksityisille sivuille.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Yhteydet -välilehti ja valitse Jäsenet .
    valitse yhteydet-jäsenet
  3. Valitse Kutsu .
  4. Valitse Lisää useita tai Tuo tiedosto -välilehti:
    • Anna Lisää useita -välilehdessä sähköpostiosoitteet pilkuilla erotettuina.
    • Valitse Tuo tiedosto -välilehdellä Selaa ja siirry olemassa olevaan nimien ja sähköpostiosoitteiden laskentataulukkoon.

Huomautus: Laskentataulukon on oltava CSV-muotoinen (pilkulla erotetut arvot), XLS- tai XLSX-tiedosto, joka ladataan. Tai valitse Hae esimerkki ja lisää sitten omat nimesi mallina malliin ladattua CSV -tiedostoa varten.

5. Kun olet valmis jommassakummassa välilehdessä, valitse Lähetä salasanan luomissähköposti uusille jäsenille -valintaruutu tällä hetkellä. Valitse sitten Lisää tai Tuo laskentataulukko .

Huomautus: Valitse Esikatselu, jos haluat nähdä esimerkin kutsutuille jäsenille lähetettävästä sähköpostista.

6. Kun lataus on valmis, ikkuna sulkeutuu automaattisesti ja näet lisäyksesi jäsenluetteloon.