Lisää useita verkkosivuston jäseniä

Vain jäsenille tarkoitetut Website Builder -sivut näkyvät vain henkilöille, jotka saavat sähköpostin kautta yksityisen linkin. Voit lisätä useita jäseniä tuomalla laskentataulukon, joka sisältää jäsenien nimet ja sähköpostiosoitteet. (Tai voit lisätä jäseniä yksi kerrallaan.)

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's members-only pages.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta oikean yläkulman Sivut-paneelia ja etsi olemassa oleva vain jäsenille tarkoitettu sivu (etsi lukkokuvake).
    Napsauta valikosta Hallitse jäseniä
  4. Napsauta sivun nimen oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Hallitse jäseniä.
  5. Napsauta avautuvalla uudella Jäsenet-sivulla oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa Lisää jäseniä.
    Napsauta Lisää jäseniä
  6. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa Import multiple (Tuo useita) -välilehdellä:
    Napsauta Selaa tai Hae esimerkki
    • Valitse olemassa oleva nimien ja sähköpostiosoitteiden laskentataulukko napsauttamalla Selaa.
    • Napsauta Hae esimerkki, niin voit ladata ennalta muotoillun laskentataulukon, johon voit lisätä nimiä ja sähköpostiosoitteita.

Huomautus: Laskentataulukon täytyy olla CSV- (pilkulla erotetut arvot), XLS- tai XLSX-muotoinen tiedosto. Muuten Website Builder ei hyväksy palvelimelle lataamaasi tiedostoa.

7. Ennen tiedoston lataamista palvelimelle voit lopuksi lähettää jäsenille linkin sivulle valitsemalla Ilmoita uusille jäsenille sähköpostitse. (Olemassa olevat jäsenet voivat saada linkin ilman uutta sähköpostiviestiä.)
    Valitse valintaruutu ja napsauta sitten Lisää

Huomautus: Jos haluat nähdä esimerkin kutsutuille jäsenille lähetettävästä sähköpostista, napsauta Esikatselu.

8. Kun olet valmis, lataa tiedosto palvelimelle napsauttamalla Lisää. Kun tiedosto on ladattu palvelimelle, Website Builder näyttää luettelon sähköpostiosoitteista, jotka voivat kirjautua sisään ja nähdä vain jäsenille tarkoitetut sivut.
    Uudet nimet näytetään luettelossa