Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää seurantanumeroni Managed WordPress Ecommerce- ja Managed WooCommerce Stores -tilauksiin

WooCommerce -tilausten lähetysten seurantatiedot voidaan päivittää WordPress -hallintapaneelissa.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  2. Siirry kohtaan WooCommerce ja napsauta Tilaukset .
  3. Etsi tilaus, johon haluat lisätä seurantatiedot, ja valitse Lähetyksen seuranta -sarakkeesta [+] Lisää toimituksen seuranta . Modaali tulee näkyviin.
  4. Anna kuljetuksen seurantanumero, jonka operaattorisi on antanut sinulle. Järjestelmä yrittää automaattisesti antaa seuranta -URL -osoitteen ja operaattorin nimen.
  5. Jos automaattinen tunnistus ei toiminut, voit lisätä seuranta -URL -osoitteen ja operaattorin nimen manuaalisesti ja valita Seuraava .
  6. Valitse, mitkä rivikohdat tilauksesta sisällytetään tähän lähetykseen.
  7. Halutessasi valitse valintaruutu Merkitse tämä tilaus valmiiksi .
  8. Valitse Tallenna lähetysseuranta .

Asiakkaasi saavat nyt sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan, että heidän toimituksensa on lähetetty. Voit tarkastella seurantanumeroasi, operaattoriasi ja seurattavien kohteiden määrää. Voit tarkastella seurantatietoja operaattorisi verkkosivustolla, jos seuranta -URL on lisätty.

Huomautus: Jos sinulla on ylimääräinen seurantanumero, lue [+] Lisää toimituksen seuranta -linkki uudelleen ja toista prosessi.