Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää verkkosivustojen viestejä asiakaspalautetta varten

Sivuston viestiruutu on ystävällinen tapa kutsua ihmisiä lähettämään sinulle viesti. Viesti kerää kävijän nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja viestin, jonka hän haluaa lähettää sinulle. Tämä viesti lähetetään valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen, ja voit sitten vastata sähköpostiin tai soittaa henkilölle takaisin.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa verkkosivuston editori valitsemalla Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse editorin yläosassa oleva Verkkosivusto- välilehti ja valitse sitten Viestit Sivuston lisäosista .
    Valitse Muokkaa verkkosivustoa -välilehti ja valitse sitten Ponnahdusikkuna
  5. Mukauta viestintäikkunaa.
    • Enable Website Messaging (Ota verkkosivuston viestintä käyttöön) : Kytke viestilomake päälle ja pois päältä tämän toiminnon avulla.
    • Lähetä viesti : Muokkaa sähköpostiosoitetta, johon haluat vastaanottaa viestit.
    • Tervetuloviesti : Lisää lyhyt viesti, joka kutsuu ihmisiä lähettämään sinulle viestin.
    • Kiitos -viesti : Kun joku on valinnut Lähetä viesti, lisää kiitos, jolla vahvistetaan viestin lähetys ja mitä seuraavaksi odotetaan.
    • Näytä sähköpostiviestien käyttö : Vaihda tämä toiminto niin, että ihmiset voivat lisätä itsensä sähköpostimarkkinointiluettelosi tilaajiksi viestin lähettämisen jälkeen.
    • Sähköpostin opt-in-viesti : Kerro ihmisille luettelossasi olemisen eduista ja siitä, mitä he voivat odottaa.

Huomautus: Mobiililaitteilla näet ensin verkkosivuston viestintäikkunan. Avaa editori napauttamalla sitä uudelleen.

6. Valitse Valmis .
  7. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi .