Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää verkkosivuston jäseniä yksi kerrallaan

Website Builder: n yksityiset sivut näkyvät vain henkilöille, jotka saavat sähköpostikutsun, joka sisältää yksityisen linkin. Voit kutsua jäseniä yksi kerrallaan. (Tai voit tuoda nimiä ja sähköpostiosoitteita sisältävän laskentataulukon lisätäksesi useita jäseniä .)

Huomautus: Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla vain yhdysvaltalaisille asiakkaille. Voit myös lisätä jäseniä vasta sen jälkeen, kun olet luonut vähintään yhden yksityisen sivun . Jäsenillä on pääsy kaikille sivustosi yksityisille sivuille.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Yhteydet -välilehti ja valitse Jäsenet .
    valitse yhteydet-jäsenet
  3. Valitse Tuo .
  4. Täytä Lisää henkilö -välilehden kentät.
    täytä kentät valitse lisää
  5. Valitse Lisätä .
  6. Uusi tyhjä Lisää yksilöllinen -lomake tulee näkyviin, jos haluat lisätä toisen jäsenen.
  7. Kun olet valmis, sulje ikkuna valitsemalla oikeasta yläkulmasta X , niin näet luettelon lisätyistä jäsenistä.
    valitse valikosta Hallitse jäseniä

Huomautus: Yhteystiedon tyyppi -sarake merkitsee jäsenet tummalla pää ja hartiat -kuvakkeella.