Lisää verkkosivuston jäseniä yksi kerrallaan

Vain jäsenille tarkoitetut Website Builder -sivut näkyvät vain henkilöille, jotka saavat sähköpostin kautta yksityisen linkin. Voit kutsua jäseniä yksi kerrallaan. (Tai voit lisätä useita jäseniä tuomalla laskentataulukon, jossa on nimiä ja sähköpostiosoitteita.)

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's member only pages.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta oikean yläkulman Sivut-paneelia ja etsi olemassa oleva vain jäsenille tarkoitettu sivu (siinä on lukkokuvake).
    Napsauta valikosta Hallitse jäseniä
  4. Napsauta sivun nimen oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Hallitse jäseniä.
  5. Napsauta näytettävällä erillisellä Jäsenet-sivulla oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa Lisää jäseniä. Import multiple -välilehti (Tuo useita) on oletuksena valittuna.
    Napsauta Lisää jäseniä
  6. Napsauta Lisää henkilö -välilehteä ja täytä kentät.
    Napsauta Lisää henkilö -välilehteä
  7. Valitse Ilmoita uusille jäsenille sähköpostitse ja napsauta Lisää. (Jos haluat nähdä esimerkin kutsutuille jäsenille lähetettävästä sähköpostista, napsauta Esikatselu.)
  8. Kun jäsen on ladattu palvelimelle, Website Builder näyttää nimen ja sähköpostiosoitteen, johon yksityinen linkki lähetetään.
    Nimi ja sähköpostiosoite luettelossa