Lisää Verkkotapaamiset-osio

Verkkotapaamiset-ominaisuuden avulla voit määrittää, milloin palvelusi ovat saatavana. Tämän toiminnon avulla asiakkaasi voivat helposti varata tapaamisen suoraan verkkosivultasi. Voit luetella useita palveluita, määrittää jokaiselle hinnan ja päättää, maksavatko asiakkaat etukäteen vai saadessaan palvelun.

Huomautus: Tämä ominaisuus on saatavilla vain Yritys – plustaso- tai Verkkomyymälä-asiakkaille Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa ja Australiassa. Näissä maissa olevat asiakkaat voivat päivittää tilauksensa kumpaan tahansa milloin tahansa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Lisää sivullesi osio napsauttamalla pluspainiketta.
    Napsauta pluspainiketta
  4. Napsauta Tapaamiset-kohtaa, joka sijaitsee Lisää osio -paneelissa, niin Osio lisätty -vahvistus tulee pian näkyviin.
    napsauta Tapaamiset-ruutua
  5. Napsauta nyt Verkkotapaamiset-paneelia, jotta voit alkaa muokata sen asetuksia.
    napsauta verkkotapaamisia
  6. Syötä uusi Otsikko, jos et halua käyttää oletuksena olevaa Verkkotapaamiset-otsikkoa.
    napsauta Hallitse tapaamisia
  7. Avaa Tapaamisten aikataulutus -ikkuna napsauttamalla kohtaa Hallitse tapaamisia ja napsauta sitten kohtaa Aloita asetusten määritys.
  8. Määritä Aikavyöhyke, jolla toimit, poista valinta niiltä päiviltä, jolloin palvelusi eivät ole saatavana, määritä muille päiville avaamis- ja sulkemisajat ja napsauta Seuraava.
    määritä vyöhyke ja ajat
  9. Luo Palvelut-ikkunan avulla palvelu, jolla on hinta, kesto, valinnainen kuvaus ja sijainti. Kun olet valmis, napsauta kohtaa Tallenna.
  10. Napsauta kohtaa Lisää palvelu ja luo kaikki tarjoamasi palvelut toistamalla vaihetta 10. Kun olet valmis, napsauta kohtaa Seuraava.
    lisää palveluita

Huomautus: Jos jätät palvelun hinnaksi 0,00 $, asiakasta ei laskuteta – vaikka olisitkin valinnut etukäteislaskutuksen.

11. Täytä Ilmoitukset- ja Osoite-kentät. Ilmoitukset-kenttien avulla saat hälytyksen uusista tapaamisista. Osoite-kentän avulla asiakkaasi löytää sijaintisi. Kun olet valmis, napsauta Seuraava.
  12. Valitse haluamasi maksutapa Maksun asetukset -ikkunan avulla. Napsauta Seuraava.
    valitse maksutapa

Huomautus: Sinun on luotava Square-tili, jos valitset vaihtoehdon Edellytä täyttä etukäteismaksua.

13. Napsauta Kaikki valmista, julkaise sivustosi -ikkunassa kohtaa Esikatsele ja julkaise sivustosi, jos olet valmis siihen, että asiakkaasi alkavat varata tapaamisia. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa kohtaa Synkronoi kalenterisi, jos haluat nähdä asiakastapaamiset henkilökohtaisessa kalenterissasi.
    Kaikki valmista

Huomautus: Tästedes voit muuttaa tapaamisiin liittyviä asetuksia napsauttamalla kohtaa Avaa uudessa Tapaamiset-paneelissa. Valitse tämän jälkeen Saatavuus, Yritystiedot, Tapaamisten maksut tai Kalenterin synkronointi Asetukset-valikossa.
    napsauta asetukset -valikkoa