Lisää Verkkotapaamiset -osio

Verkkotapaamisten avulla asiakkaasi voivat varata aikaa kanssasi tai ilmoittautua tapahtumiin. Luettele useita palveluja ja tiedosta, mitkä ajat ovat käytettävissä, aseta jokaiselle hinta ja valitse, maksavatko asiakkaat henkilökohtaisesti palveluhetkellä.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Avaa kotisivukone valitsemalla Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivulle ja sijaintiin, johon haluat lisätä luettelon ajanvarauksista tai palveluista, joihin ihmiset voivat rekisteröityä, ja lisää osio .
  5. Etsi Tapaamiset ja palvelut -osio ja valitse Lisää . Jos et näe Tapaamiset ja palvelut -luetteloa, ne on jo lisätty sivustoosi.
  6. Huomautus: Vain yksi Verkkotapaamiset -osio on sallittu koko sivustolla. Jos sivustollasi on jo Verkkotapaamisia -osio, siirry siihen ja siirrä se sille sivulle ja haluamaasi paikkaan .
  7. Mukauta osion asetuksia, kuten asettelua, korostusväriä, otsikkoa tai ajanvarauksen painiketta.
  8. Siirry tapaamiesi hallintapaneeliin valitsemalla Siirry järjestelmänvalvojaan . Löydät hyödyllisiä vinkkejä siitä, mitä tehdä seuraavaksi, varsinkin jos määrität tapaamisia ensimmäistä kertaa.
  9. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Voit tarkastella tuloksia Esikatselun avulla. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, julkaise sivustosi.

Voit myös poistaa osion ja lisätä sen uudelleen milloin tahansa. Verkkotapaamiset -osan poistaminen EI poista mitään ajanvarausta tai palvelua koskevia tietoja. Kaikkia näitä tietoja hallitaan koontinäytöltäsi.

Huomautus: Jos palvelut eivät näy tapaamisosassa verkkosivustosi julkaisemisen jälkeen, päivitä yritystietosi. Valitse koontinäytöllä Tapaamiset ja valitse sitten Asetukset -kohdasta Yritys .

Seuraava vaihe