No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää verkkotunnuksia CashParking -tililleni

Vaihe 1 CashParking® -aloitussarjassa .

Lisää verkkotunnuksia manuaalisesti CashParking® -tilillesi.

1. Mene GoDaddy tuotesivulla
  2. Vieritä alas ja valitse verkkotunnustuotteiden osio laajentaaksesi sitä.
  3. Valitse Hallitse sen CashParking® -tilin vierestä, jota käytät.
  4. Valitse Tilin yhteenveto -osiossa Lisää verkkotunnukset .
  5. Valitse haluamasi tapa lisätä verkkotunnuksia:
    • Anna verkkotunnukset : Kirjoita manuaalisesti verkkotunnukset, jotka haluat lisätä CashParking® -tiliisi. Varmista, että kukin verkkotunnus on erillisellä rivillä.
    • Valitse verkkotunnukset : Valitse verkkotunnukset tililtäsi valitsemalla ruutu kunkin verkkotunnuksen vierestä.
    • Lataa verkkotunnukset : Lataa TXT- tai CSV -tiedosto verkkotunnuksistasi valitsemalla Valitse tiedosto ja selaamalla oikea tiedosto.
      • Tiedoston enimmäiskoko: 3 Mt
      • TXT -tiedosto: Verkkotunnukset on listattava yksi riviä kohti ilman pilkkuja.
      • CSV -tiedosto: Verkkotunnukset on listattava yksi riviä kohti, ja erotettava kutakin verkkotunnusta koskevat tiedot pilkuilla.
  6. Kun olet lisännyt verkkotunnuksesi, valitse Tuo verkkotunnukset .
  7. Tarkista nimipalvelimen tiedot uudessa ikkunassa. Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity GoDaddy -palvelussa, päivitämme nimipalvelimesi automaattisesti puolestasi. Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity muualla, sinun on päivitettävä verkkotunnuksesi rekisterinpitäjän nimipalvelimet manuaalisesti seuraavasti:
    • ns01.cashparking.com
    • ns02.cashparking.com
  8. Vahvista päivitykset valitsemalla OK.

Vahvistusikkunasta kerrotaan, että muutokset onnistuivat.

Lisätietoja

• Muista - jos verkkotunnuksiasi ei ole rekisteröity GoDaddy -palvelussa, sinun on päivitettävä nimipalvelimesi manuaalisesti verkkotunnuksesi rekisterinpitäjän kanssa osoitteisiin ns01.cashparking.com ja ns02.cashparking.com .
  • Soveltumattomiksi katsottuja verkkotunnuksia ei voida käyttää CashParking® -palvelun kanssa. Tämä kattaa muun muassa verkkotunnukset, jotka käyttävät kolmansien osapuolien tavaramerkkejä, viittaukset vihaan, vihamieliset ryhmät, lapsipornografian ja loukkaavat nimet. Pidätämme oikeuden määritellä verkkotunnus sopimattomaksi ja hylätä sen käyttö CashParkingissa CashParking® -palvelun käyttöehtosopimuksen mukaisesti .