No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää verkkotunnuksia kansioon

Kun olet luonut verkkotunnuskansion , voit lisätä verkkotunnuksia kansioon. Voit lisätä verkkotunnuksen useisiin kansioihin, ja kukin kansio voi sisältää rajattoman määrän verkkotunnuksia.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat lisätä kansioon. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  3. Valitse Järjestä ja sitten Lisää kansioon .
    Lisää verkkotunnus kansioon
  4. Valitse kansio (t), johon verkkotunnuksesi lisätään.
  5. Valitse Käytä .

Näet Onnistui! viestin, jossa ilmoitetaan, että muutoksesi on tallennettu.

Tähän liittyvä vaihe

• Muokkaa verkkotunnuskansion asetuksia.