Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Lisää verkkotunnuksia tai verkkosivustoja Windows -verkkohotellissa

Voit lisätä verkkotunnuksia mihin tahansa verkkohotellitiliin. Se mitä lisätyillä verkkotunnuksilla pystyy tekemään, riippuu kuitenkin verkkohotellitilin tyypistä. Lisätietoja on kohdassa Minkä tyyppinen verkkohotellitili minulla on?

TyyppiKuvaus
ToissijainenToissijaisilla verkkotunnuksilla on verkkosivustoja, jotka toimivat erillisissä kansioissa isännöityinä ensisijaisesta verkkotunnuksesta. Katso lisätietoja kohdasta .

Saatavilla Deluxe- , Premium- , Unlimited- ja Ultimate -tileillä .

Tarjoamme rajoittamattoman määrän toissijaisia verkkotunnuksia Luksus-, Premium-, Rajoittamaton- ja Huippu-verkkohotellitileille, mutta emme suosittele jaetun verkkohotellin käyttämistä useammalle kuin kymmenelle verkkosivustolle. Määrän ylittäminen kuormittaa palvelinresursseja ja haittaa suorituskykyä.

TunnuksetAlias-verkkotunnukset näyttävät ensisijaisen verkkotunnuksen verkkosivuston eri verkkotunnusnimellä tai URL-osoitteella.

Saatavilla kaikkiin tileihin.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Tee joku seuraavista riippuen siitä, miten haluat määrittää verkkotunnuksen nimen:

Toissijainen

1. Valitse Lisää uusi verkkotunnus.
  2. Täytä seuraava kenttä ja napsauta sitten OK:
    KenttäMitä tehdä...
    Verkkotunnuksen nimiSyötä se verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää.
    Verkkohotellin tyyppiValitse verkkohotellin tyyppi, jonka haluat luoda. Jos haluat isännöidä tämän verkkotunnuksen verkkosivustoa, valitse Verkkosivuston verkkohotelli.
    Asiakirjan juuriSyötä sen hakemiston nimi, jonka haluat luoda kotihakemistossa. Lataat Uudet verkkotunnusten nimet -tiedoston tähän hakemistoon ja teet siitä kyseisen verkkosivuston näytön.
    Toivottu verkkotunnusValitse, haluatko ohjata kävijät verkkosivustolle automaattisesti, jos URL-osoitteen alkuun lisätään tai ei lisätä www-tunnusta.

Alias

1. Valitse Lisää uusi verkkotunnuksen alias.
  2. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten OK.
    KenttäMitä tehdä...
    Verkkotunnuksen aliaksen nimiNapsauta sitä verkkotunnuksen nimeä, jonka haluat lisätä.
    verkkotunnukselleValitse tilin verkkohotellin verkkotunnus, johon haluat aliaksen latautuvan.
    PostipalveluTämä vaihtoehto ei ole aktiivinen ympäristössämme.
    VerkkopalveluValitse tämä vaihtoehto.
    Ohjaa uudelleen...Valitse tämä vaihtoehto, jos suunnittelet käyttäväsi aliasta pysyvästi.

Mitä seuraavaksi?

Jotta verkkotunnus voi käyttää verkkohotellitiliä, sinun täytyy päivittää sen DNS, jos verkkotunnus ja verkkohotelli ovat seuraavassa...

SijaintiToimet
Sama GoDaddy-tiliPäivitämme verkkotunnuksen DNS-palvelimet automaattisesti. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.
Eri GoDaddy-tilitSinun täytyy päivittää DNS manuaalisesti. Katso lisätietoja kohdasta .
Rekisteröity muualleSinun on päivitettävä verkkotunnuksesi nimipalvelimet. Lisätietoja on kohdassa Muokkaa verkkotunnuksen nimipalvelimia.

Löydät tuotetiedot verkkohotellisivultamme .