Lisää verkkotunnuksia/sivustoja

Voit lisätä verkkotunnuksia mihin tahansa verkkohotellitiliin. Se mitä lisätyillä verkkotunnuksilla pystyy tekemään, riippuu kuitenkin verkkohotellitilin tyypistä. Lisätietoja on kohdassa Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

Tyyppi Kuvaus
Toissijainen Toissijaisilla verkkotunnuksilla on verkkosivustoja, jotka toimivat itsenäisesti ensisijaisesta verkkotunnuksesta ja erillisissä kansiossa. Katso lisätietoja kohdasta Usean verkkosivuston isännöinti isännöintitililläsi.

Saatavilla Luksus-, Premium-, Rajoittamaton, ja Huippu- tileille.

Tarjoamme rajoittamattoman määrän toissijaisia verkkotunnuksia Luksus-, Premium-, Rajoittamaton- ja Huippu-verkkohotellitileille, mutta emme suosittele jaetun verkkohotellin käyttämistä useammalle kuin kymmenelle verkkosivustolle. Määrän ylittäminen kuormittaa palvelinresursseja ja haittaa suorituskykyä.

Tunnukset Alias-verkkotunnukset näyttävät ensisijaisen verkkotunnuksen verkkosivuston eri verkkotunnusnimellä tai URL-osoitteella.

Saatavilla kaikkiin tileihin.
  1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Tee joku seuraavista riippuen siitä, miten haluat määrittää verkkotunnuksen nimen:

Toissijainen (Lisäosa)

1. Napsauta Verkkotunnukset-osiossa kohtaa Verkkotunnusten lisäosat.
  2. Täytä vaadittavat kentät ja napsauta sitten Lisää verkkotunnus.
    Kenttä Mitä tehdä...
    Uusi verkkotunnus Syötä se verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää.
    Aliverkkotunnus/FTP-käyttäjätunnus Syötä FTP-käyttäjätunnus, jota haluat käyttää.
    Asiakirjan juuri Syötä sen hakemiston nimi, jonka haluat luoda kotihakemistossa. Lataat Uudet verkkotunnusten nimet -tiedoston tähän hakemistoon ja teet siitä kyseisen verkkosivuston näytön.
    Salasana ja salasana (uudelleen) Syötä se FTP-salasana, jota haluat käyttää.

Alias

1. Valitse Verkkotunnukset-osiosta Aliakset.
  2. Syötä se verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Lisää verkkotunnus.

Jos haluat antaa verkkotunnukselle aliaksen verkkohotellitilin ensisijaisen verkkotunnuksen sijasta, valitse (Cog). Syötä tällä sivulla URL-osoite, johon haluat ohjata verkkotunnuksen aliaksen, ja valitse sitten Tallenna.

Mitä seuraavaksi?

Jotta verkkotunnus voi käyttää verkkohotellitiliä, sinun täytyy päivittää sen DNS, jos verkkotunnus ja verkkohotelli ovat seuraavassa...

Sijainti Toimet
Sama GoDaddy-tili Päivitämme verkkotunnuksen DNS-palvelimet automaattisesti. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.
Eri GoDaddy-tilit Sinun täytyy päivittää DNS manuaalisesti. Lisätietoja on kohdassa Mikä sivustoni IP-osoite on?.
Rekisteröity muualle Sinun on päivitettävä verkkotunnuksesi nimipalvelimet. Lisätietoja on kohdassa Vaihda verkkotunnusteni nimipalvelimia.

Löydät tuotetiedot tutustumalla webhotellit-sivuumme.