Lisää Alias -verkkotunnukset Linux -verkkohotelliini

Aliasten avulla voit osoittaa useita verkkotunnuksia samaan sisältöön ja asiakirjan juureen säilyttäen samalla aliaksen URL -osoitteen. Tämä voi olla hyödyllinen työkalu brändin yhtenäisyyden, kansainvälistymisen ja kirjoitusvirheiden ehkäisyssä.

Huomautus: Jos haluat isännöidä erillistä verkkosivustoa ensisijaisesta verkkotunnuksestasi, sinun on luotava laajennusverkkotunnus
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tuotesivullesi .
  2. Valitse Verkkohotelli ja valitse sitten Hallitse haluamallesi Linux -verkkohotellipaketille.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse cPanel-hallinta.
  4. Valitse Verkkotunnukset .
  5. Valitse Luo uusi verkkotunnus .
  6. Anna verkkotunnuksesi nimi (älä lisää www -nimeä).
  7. Varmista, että Jaa asiakirjan pääkäyttäjä -valintaruutu on valittuna
  8. Valitse Lähetä .

Menestysviesti vahvistaa, että Alias -verkkotunnuksesi on luotu.