4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää verkkotunnus 4. sukupolven palvelimeni HTTP- ja SSL -valvontaan

Verkkotunnukset, joissa DNS on osoitettu palvelimesi IP -osoitteeseen , voidaan lisätä seurantaan verkkosivustojesi ja SSL: ien tilan tarkastelua varten. GoDaddy -tilisi sähköposti saa myös automaattisia ilmoituksia, jos verkkosivustosi lakkaa toimimasta, joten voit tarvittaessa ratkaista ongelmat nopeasti.

Huomautus: Itse hallittu Sukupolven 4 VPS ja Oma palvelimet voivat lisätä yhden verkkotunnuksen valvontaa varten. Täysin hallitut asiakkaat voivat lisätä jopa 5 verkkotunnusta valvontaa varten.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla Palvelimet .
  3. Valitse Hallitse sen 4. sukupolven palvelimen kohdalla, jota haluat käyttää.
  4. Valitse tilin Koontinäytön yläosasta Seuranta .
    valitse seuranta -välilehti
  5. Valitse Valvotut verkkotunnukset -osiossa Lisää verkkotunnus .
  6. Anna verkkotunnus, jota haluat valvoa, ja valitse sitten Lähetä verkkotunnus . Muutaman minuutin kuluttua oikeaan yläkulmaan tulee näkyviin onnistumisikkuna, jossa vahvistetaan, että verkkotunnus on lisätty. Valvotut verkkotunnukset -osiossa:
    • Tila : Näyttää, onko verkkosivustosi OK tai ei ratkea .
    • SSL -tila : Näyttää, onko SSL -tilisi OK , vanhenee 14 päivän kuluttua , vanhentunut , virheellinen tai ei SSL -tunnistetta .

Sähköposti -ilmoitukset lähetetään automaattisesti, jos verkkosivustosi ratkaiseminen lakkaa.