Lisää verkkotunnus esimääritettyyn profiiliin

Esimääritetyn profiilin luomisen jälkeen siihen voidaan määrittää verkkotunnuksia. Jotta verkkotunnusasetukset pysyisivät johdonmukaisina ja järjestyksessä, jokainen määritetty verkkotunnus päivitetään valitun esimääritetyn profiilin asetuksilla.

1. Kirjaudu GoDaddyn verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ruutu niiden verkkotunnuksien kohdalla, jotka haluat määrittää profiiliin. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  3. Valitse Asetukset ja sitten Määritä verkkotunnus profiiliin.

Huomautus: Verkkotunnuksia voi määrittää yhteen esimääritettyyn profiiliin kerrallaan.

määritä verkkotunnus profiiliin
  4. Valitse profiili, johon haluat määrittää valitut verkkotunnukset.
  5. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä.

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, kun verkkotunnukset on lisätty profiiliin. Jos esiintyy virhe, voit tarkastella tilaa.