Lisää video GoDaddy Studio -sovellukseen

Lataa oma video tai valitse se eksklusiivisesta varastokirjastostamme. Suosittelemme, että pidät alle minuutin pituiset videot, mutta ne voivat olla enintään 5 minuuttia pitkiä.

Huomautus: Video on tällä hetkellä saatavilla vain mobiilisovelluksessa. Pyrimme saamaan sen saataville myös verkkoon, joten jatka tarkistamista!
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseen.
  2. Luo projekti tai muokkaa olemassa olevaa projektia .
  3. Napauta näytön alaosassa olevassa valikossa kohta Video ja tallenna sitten oma videosi, valitse video laitteestasi tai valitse video varastokirjastostamme.

Huomautus: Voit lisätä vain yhden videon sivua kohti.

4. Voit rajata videon vetämällä videon kehyskerroksessa ajan osoittimen aloituspisteen (vasemmalla puolella) ja loppupisteen (oikealla puolella) kehyksiin, joissa haluat videon alkavan ja päättyvän.
  5. Napauta valintamerkkiä oikeassa yläkulmassa lisätäksesi videon tasoosi.
  6. Näytön alaosassa olevasta valikosta voit nyt muokata videota — esimerkiksi muuttaa sen kokoa, pituutta tai kiertoa tai lisätä suodattimia.
  7. Napauta valintamerkkiä oikeassa yläkulmassa lisätäksesi videon projektiisi.

Huomautus: Videot toistuvat jatkuvasti.

Lisää video

Liittyviä tietoja