No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää Video -lohko WordPressiin

Voit lisätä videolohkon WordPressin sivuillesi tai viesteihisi.

Tarvitsetko lisää opastusta? Hanki asiantuntevia neuvoja videoiden luomiseen GoDaddy -oppaalta.

1. Avaa lohkoeditori ( Tarvitsetko apua lohkoeditorin avaamisessa? ).
  2. Valitse Lisää lohko .
  3. Valitse Video Common Blocks ( Yleiset estot) -osiosta.
  4. Valitse, kuinka haluat lisätä videon:
    • Siirrä - Valitse omalle tietokoneellesi tallennettu media.
    • Mediakirjasto - Mahdollistaa kuvapankkikuvien ja mediakirjaston käytön.
    • Lisää URL -osoitteesta - Lisää kentän, johon voit liittää jo verkkohotellissa olevan videon URL -osoitteen (esim. YouTube). Tämä on yleisin valinta videoille.
  5. Valitse Lisää URL -osoitteesta .
  6. Liitä videosi URL -osoite annettuun kenttään.
  7. Valitse Käytä .
Animaatio, joka näyttää, kuinka videolohko lisätään

Huomautus: Muista päivittää sivusi tai viestisi muokkauksen jälkeen.