Lisää WooCommerce -lähetysvyöhyke

Jos ohitit toimitusvyöhykkeen lisäämisen WooCommerce -palvelun ensimmäisen asennuksen aikana tai jos vain suunnittelet toimitusta uudelle alueelle, voit lisätä uuden toimitusvyöhykkeen WordPress -koontinäytössä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa WooCommerce , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Asetukset laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Napsauta Toimitus -välilehteä, joka on lähellä sivun yläosaa.
  5. Napsauta Shipping Zones ( Kuljetusvyöhykkeet) -osiossa Lisää lähetysvyöhyke -painiketta.
  6. Anna uudelle lähetysvyöhykkeelle nimi Vyöhykkeen nimi -ruutuun.
  7. In the Zone alueilla alueella, valitse tarvittavat maat ja / tai alueet uudelle merenkulun vyöhyke.

Huomautus: Voit alkaa kirjoittaa maan tai alueen nimen laatikkoon, jotta voit lajitella luettelon nopeasti.

8. Napsauta Lisää toimitustapa -painiketta.
  9. Valitse Lisää toimitusmenetelmä -ponnahdusikkunasta uuteen vyöhykkeeseen sovellettava toimitustapa.
  10. Napsauta Tallenna muutokset -painiketta.