No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää WooCommerce -lähetysvyöhyke

Jos ohitit toimitusvyöhykkeen lisäämisen WooCommerce -asennuksen alussa tai jos vain suunnittelet toimitusta uudelle alueelle, voit lisätä uuden toimitusvyöhykkeen WordPress -koontinäytössä.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa WooCommerce , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Asetukset laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Napsauta Toimitus -välilehteä, joka on lähellä sivun yläosaa.
  5. Napsauta Shipping Zones ( Kuljetusvyöhykkeet) -osiossa Lisää lähetysvyöhyke -painiketta.
  6. Anna uudelle lähetysvyöhykkeelle nimi Vyöhykkeen nimi -ruutuun.
  7. In the Zone alueilla alueella, valitse tarvittavat maat ja / tai alueet uudelle merenkulun vyöhyke.

Huomautus: Voit alkaa kirjoittaa maan tai alueen nimen laatikkoon, jotta voit lajitella luettelon nopeasti.

8. Napsauta Lisää toimitustapa -painiketta.
  9. Valitse Lisää toimitusmenetelmä -ponnahdusikkunasta uuteen vyöhykkeeseen sovellettava toimitustapa.
  10. Napsauta Tallenna muutokset -painiketta.