Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lisää WooCommerce -tilaus manuaalisesti

Tässä oppaassa on lisätietoja siitä, kuinka voit lisätä ja muokata tilauksia manuaalisesti.

Vaaditaan: WooCommerce -tilaukset ovat premium -laajennusinen WooCommerce -laajennus, joka sisältyy WordPressin sähköisen kaupankäynnin verkkohotelliin tai erillisenä ostona.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse WooCommerce > Tilaukset .
  3. Napsauta Lisää tilaus .
  4. Lisää tilaaja tilaukseen
  5. Aseta tilaajan laskutusaikataulu
  6. Lisää tuotteita, toimituskuluja ja maksurivikohtia Tilaukseen
  7. Lisää toistuvat verot Tilaukseen
  8. Laske toistuvat summat
  9. Määritä tilauksen tila manuaalisesti
  10. Napsauta Luo -painiketta.