Lisää Workspace Email Mailiin (Windows)

Vaihe 4 Määritä Workspace Email -sarjassa.

Lisää Workspace Email Windowsin Mail -sovellukseen, jotta voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia.

1. Avaa Mail Käynnistä -valikosta.
    Mail -sovelluksen kuvake, joka näyttää avoimen sinisen kansion
  2. Jos olet käyttänyt sovellusta aiemmin, valitseAsetukset Gear Asetukset ja valitse Hallitse tilejä . Muussa tapauksessa siirry seuraavaan vaiheeseen.
  3. Valitse Lisää tili .
    Alla Tervetuloa postiviestiin ja lisää merkki Lisää tili
  4. Valitse Muu tili .
    Kohdassa iCloud, Muu tili ja valkoinen kirjekuorikuvake
  5. Anna sähköpostiosoitteesi, lähettämissäsi sähköposteissa näytettävä nimi ja salasanasi.
    Kohdassa iCloud, Muu tili ja valkoinen kirjekuorikuvake
  6. Valitse Kirjaudu sisään . Mail -sovellus havaitsee palvelimesi asetukset automaattisesti, ja Workspace Email on nyt määritetty.
  7. Lisätietoja