Lisää Workspace Email Outlookiin (Mac)

Vaihe 4 Määritä Workspace Email -sarjassa.

Lisää Workspace Email -osoitteesi Outlook for Mac -palveluun sähköpostiviestien lähettämistä ja vastaanottamista varten.

1. Avaa Outlook for Mac.
  2. Valitse Työkalut > Tilit >Plus -painike Lisää > Uusi tili .
    valitse uusi tili

Jos et ole vielä avannut Outlookia, näet aloitusnäytön.

3. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka . (Jos Outlook for Mac ei löydä tiliäsi, valitse IMAP/POP .)
    valitse jatka
  4. Anna Workspace Email -salasanasi ja valitse Lisää tili .
    valitse Lisää tili
  5. Valitse Valmis . Outlook vahvistaa Workspace Email -tilisi asetukset ja lataa postilaatikkosi. Jos sinulla on useampia kuin yksi sähköpostitili, sinun täytyy poistua tilistä nähdäksesi postilaatikkosi.

Sähköpostitilisi on nyt Mac-tietokoneellasi, ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, valitse Edellinen. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vianmääritys

Jos sinulla on vaikeuksia yhteyden muodostamisessa tiliisi, tarkista, että IMAP -palvelimen ja portin asetukset ovat oikein, ja valitse Lisää tili .

• IMAP-saapuva palvelin: imap.secureserver.net
  • SSL-portti: 993
  • Lähtevä SMTP-palvelin: smtpout.secureserver.net
  • SSL -portti: 465 tai 587

tarkista portit