GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Lisää yhteystiedot

Seuraa näitä ohjeita yhteystietojen lisäämiseksi GoDaddy Email Marketing -tilin tilaajaosioon.

1. Ollessasi kirjautuneena sisään valitse Tilaajat-välilehti tilisi yläosassa.
  2. Näytä tuontivaihtoehdot napsauttamalla Lisää yhteystiedot.
  3. Valitse Useita kerralla -välilehti ja valitse ladattava tiedosto. Tai valitse Yksi kerrallaan -välilehti, jos haluat lisätä yhteystiedot yksitellen.
  4. Jos haluat lisätä vain yhden yhteystiedon, voit käyttää kumpaa tahansa välilehteä. Yksi kerrallaan -välilehdessä voit lisätä sähköposti- ja nimitiedot erityisiin näille tiedoille tarkoitettuihin kenttiin. Ja Useita kerralla -välilehdessä voit yksinkertaisesti liittää tiedot Liitä yhteystiedot -kenttään.

5. Anna yhteystietosi:
  6. Valitse lista, johon yhteystietosi tuodaan:
  7. Napsauta Lisää yhteystiedot.
  8. Jos olet Yksi kerrallaan -välilehdessä, ikkuna ei sulkeudu automaattisesti. Näin voit halutessasi lisätä helposti toisen yhteystiedon. Sulje ikkuna napsauttamalla X.