GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Lisää yhteystiedot Kaikki tilaajat -luetteloon

Seuraa näitä ohjeita yhteystietojen lisäämiseksi GoDaddy Email Marketing -tilin tilaajaosioon.

1. Kirjaudu GoDaddy Email Marketing -tilillesi, ellet jo ole kirjautunut. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Tilaajat-välilehti tilisi yläosassa.
  3. Näytä tuontivaihtoehdot napsauttamalla Lisää tilaajat.
  4. Valitse Useita kerralla -välilehti ja valitse ladattava tiedosto. Tai valitse Yksi kerrallaan -välilehti, jos haluat lisätä yhteystiedot yksitellen.
  5. Huomautus: Jos haluat lisätä vain yhden yhteystiedon, voit käyttää kumpaa tahansa välilehteä. Yksi kerrallaan -välilehdessä voit lisätä sähköposti- ja nimitiedot erityisiin näille tiedoille tarkoitettuihin kenttiin. Ja Useita kerralla -välilehdessä voit vain liittää tiedot Liitä tilaajat -kenttään.

6. Anna yhteystietosi:
  7. Valitse lista, johon yhteystietosi tuodaan:
  8. Napsauta Lisää tilaajat.
  9. Huomautus: Jos olet Yksi kerrallaan -välilehdessä, ikkuna ei sulkeudu automaattisesti. Näin voit halutessasi lisätä helposti toisen tilaajan. Sulje ikkuna napsauttamalla X.