GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Lisää yhteystiedot Kaikki tilaajat -luetteloon

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Seuraa näitä ohjeita yhteystietojen lisäämiseksi GoDaddy Email Marketing -tilin tilaajaosioon.

1. Kirjaudu GoDaddy Email Marketing -tilillesi, ellet jo ole kirjautunut. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Tilaajat-välilehti tilisi yläosassa.
  3. Näytä tuontivaihtoehdot napsauttamalla Lisää tilaajat.
  4. Valitse Useita kerralla -välilehti ja valitse ladattava tiedosto. Tai valitse Yksi kerrallaan -välilehti, jos haluat lisätä yhteystiedot yksitellen.
  5. Huomautus: Jos haluat lisätä vain yhden yhteystiedon, voit käyttää kumpaakin välilehteä. Yksi kerrallaan -välilehdessä voit lisätä sähköpostiosoitteen ja nimen tiedot kyseisten tietojen erityiskenttiin. Ja Useita kerralla -välilehdellä voit yksinkertaisesti liittää tiedot Liitä tilaajat -kenttään.

6. Anna yhteystietosi:
    • Napsauta Selaa ja etsi tiedosto, jonka haluat ladata.
    • Liitä tilaajasi tiedot Liitä tilaajat -kenttään.
    • Anna Yksi kerrallaan -välilehdessä nimi- ja osoitetiedot niille tarkoitettuihin kenttiin.
  7. Valitse lista, johon yhteystietosi tuodaan:
    • Valitse Kaikki avattavasta luettelosta ja lisää yhteystiedot päälistaasi.
    • Luo uusi luettelo tilaajillesi.
    • Valitse olemassa oleva luettelo.
  8. Napsauta Lisää tilaajat.
  9. Huomautus: Jos olet Yksi kerrallaan -välilehdessä, ikkuna ei sulkeudu automaattisesti. Näin voit halutessasi lisätä helposti toisen tilaajan. Sulje ikkuna napsauttamalla X.

Seuraava vaihe