No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lisää yksinkertainen tuote WooCommerce -palveluun

Voit lisätä tuotteita WooCommerce -myymälääsi WordPress -koontinäytön sisältä. Seuraavissa vaiheissa selitetään, kuinka yksinkertainen tuote lisätään, vaikka saatavilla on myös muita tuotetyyppejä.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tuotteet , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Lisää uusi laajennetussa Tuotteet -valikossa.
  4. Täytä Tuotteen nimi -kenttä tuotteesi nimellä.
  5. Kirjoita isoon tekstiruutuun Tuotteen kuvaus.
  6. Täytä Tuotetiedot -osiossa seuraavat tiedot:
    • Valitse Virtual and/or Downloadable (Virtuaalinen ja/tai ladattava) -valintaruudut, jos jompikumpi koskee tuotetta.
    • Määritä tuotteelle Hinta Yleiset -välilehdellä Normaali hinta -ruutuun.
    • Tarkista loput välilehdet ja täytä kaikki tuotteen kannalta merkitykselliset osat.
  7. Anna seuraavaksi Tuotteen lyhyt kuvaus , joka näkyy yleensä myymälässä olevan tuotteen kuvan vieressä.
  8. Valitse sivun oikean reunan Tuoteryhmät- osiosta kaikki siihen liittyvät luokat.

Huomautus: Jos et ole jo lisännyt luokkaa, voit tehdä sen napsauttamalla Lisää luokka .

9. Napsauta Tallenna luonnos tai Julkaise- painiketta lähellä oikeaa yläkulmaa.

Voit tehdä muutoksia tuotteen asetuksiin milloin tahansa.