Lisää yksinkertainen tuote WooCommerce -palveluun

Voit lisätä tuotteita WooCommerce -myymälääsi WordPress -koontinäytön sisältä. Seuraavissa vaiheissa selitetään, kuinka yksinkertainen tuote lisätään, vaikka saatavilla on myös muita tuotetyyppejä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tuotteet , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Lisää uusi laajennetussa Tuotteet -valikossa.
  4. Täytä Tuotteen nimi -kenttä tuotteesi nimellä.
  5. Kirjoita isoon tekstiruutuun Tuotteen kuvaus.
  6. Täytä Tuotetiedot -osiossa seuraavat tiedot:
    • Valitse Virtual and/or Downloadable (Virtuaalinen ja/tai ladattava) -valintaruudut, jos jompikumpi koskee tuotetta.
    • Määritä tuotteelle Hinta Yleiset -välilehdellä Normaali hinta -ruutuun.
    • Tarkista loput välilehdet ja täytä kaikki tuotteen kannalta merkitykselliset osat.
  7. Anna seuraavaksi Tuotteen lyhyt kuvaus , joka näkyy yleensä myymälässä olevan tuotteen kuvan vieressä.
  8. Valitse sivun oikean reunan Tuoteryhmät- osiosta kaikki siihen liittyvät luokat.

Huomautus: Jos et ole jo lisännyt luokkaa, voit tehdä sen napsauttamalla Lisää luokka .

9. Napsauta Tallenna luonnos tai Julkaise- painiketta lähellä oikeaa yläkulmaa.

Voit tehdä muutoksia tuotteen asetuksiin milloin tahansa.