Kotisivukone Ohje

Lisää YouTube-tai Vimeo-video sivustoon käyttämällä ulkoista linkkiä

Näytä verkkosivustollasi YouTube- tai Vimeo-video linkittämällä siihen verkkosivustoltasi. Tai voit siirtää oman videosi palvelimeen käyttäen Vimeo-palvelua.

Tämä video on oppitunti 15 opastussarjassa Kehittynyt suunnittelu ja media Kotisivukoneessa

Tarvitsetko lisää opastusta? Pyydä asiantuntijatukea oman studiosi perustamiseen GoDaddy-oppaalta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa sivustoeditori valitsemalla Verkkosivusto > Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivullesi kohtaan, johon haluat lisätä videon, ja lisää osio.
  5. Paikanna Video-kohta osion hakupalkissa. Videosisällön sallivat osiot listataan. Jos sinulla ei ole Video-osiota (vertaile paketteja ja hintoja ), käytä jotakin muuta osiotyyppiä, kuten Sisältö tai Esittely. Valitse haluamasi asettelu ja valitse sitten Lisää.
  6. Jos asettelusi sisältää useamman kuin yhden kuvan tai videon, valitse se kuva tai video, jota haluat muuttaa.
  7. Jos käytät osiota, joka sallii sekä kuvat että videot, kuten Sisältö- tai Esittely-osio, valitse kuvan yläpuolella Video päästäksesi Video-valikkoon.
  8. Liitä oikean puolen paneeliin YouTube- tai Vimeo-linkkisi kenttään Videon URL-osoite. Tai voit siirtää oman videosi palvelimeen käyttäen Vimeo-palvelua.
  9. Mukauta Otsikkoa ja Videon kuvausta lisäämällä omaa tekstiä joko oikeaan paneeliin tai itse sivuun.
  10. Kun olet valmis, julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat näkyviin.