Lisää YouTube-tai Vimeo-video sivustoon käyttämällä ulkoista linkkiä

Näytä verkkosivustollasi YouTube- tai Vimeo-video linkittämällä siihen verkkosivustoltasi.

Tämä video on osa opassarjaamme Kehittynyt suunnittelu ja media Kotisivukoneessa.

Tarvitsetko lisää opastusta? Pyydä asiantuntijatukea oman studiosi perustamiseen GoDaddy-oppaalta.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Siirry sivullesi kohtaan, johon haluat lisätä videon, ja lisää osio.
  5. Selaa luokkia Ääni ja video tai Yleistä paikantaaksesi osiot, jotka sisältävät videoita, tai etsi videoita osion hakupalkissa. Valitse haluamasi asettelu ja valitse sitten Lisää.
  6. Jos asettelusi sisältää useamman kuin yhden kuvan tai videon, valitse se kuva tai video, jota haluat muuttaa.
  7. Jos käytät osiota, joka sallii sekä kuvat että videot, kuten Sisältö- tai Esittely-osio, valitse kuvan yläpuolella Video päästäksesi Video-valikkoon.
  8. Liitä oikean puolen paneeliin YouTube- tai Vimeo-linkkisi kenttään Videon URL-osoite. Voit myös valita Lataa palvelimeen, valitse tai luo video, jos haluat lisätä oman videosi tai luoda mukautetun videon.
  9. Mukauta Otsikkoa ja Videon kuvausta lisäämällä omaa tekstiä joko oikeaan paneeliin tai itse sivuun.
  10. Kun olet valmis, julkaise sivustosi, jotta muutokset tulevat näkyviin.