Myy verkkotunnukseni GoDaddyn myytävänä olevalla luettelolla

Listaa myytävät verkkotunnuksesi käyttämällä GoDaddy -yrityksen List of Sale (LFS) -verkkotunnuspalvelua . Verkkotunnuksesi näytetään myytävänä yhdessä yli sadalla suosituimmalla rekisterinpitäjällä ja jälleenmyyjäsivustolla.

Huomautus: Jos verkkotunnuksessasi on aktiivinen verkkotunnussuojaus, sinun on alennettava suojauspakettisi tasoa myynnin jälkeen.

Huomautus: Nippuun kuuluvia verkkotunnuksia ei voida listata myyntiin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse listattavien verkkotunnusten valintaruudut. Tai valitse valintamerkkikuvake ja Valitse kaikki .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Luettelo myytävänä . Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää -valikko ja vieritettävä alaspäin nähdäksesi Lukitse .
  4. Valitse Aloita .
  5. Anna oma listaushinta tai valitse Käytä arv. Arvo , jota käytetään arvioidussa arvossamme.
  6. (Valinnainen) Valitse valintaruutu, jolla nykyinen verkkosivustosi korvataan Myytävänä -aloitussivulla.
  7. Julkaise listauksesi valitsemalla Seuraava . Jos verkkotunnuksessasi on verkkotunnuksen suojaus , sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus on käytössä vähintään 24 tunnin ajan, syötä tekstiviestitse lähetetty koodi tai todennussovelluksen antama koodi. Muussa tapauksessa anna kertakäyttöinen salasana , jonka lähetimme rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.
  8. Viimeistele verkkotunnusten listaaminen Afternic -tililläsi :
    • Minulla ei ole Afternic -tiliä: Valitse Luo tili & Julkaise listaus . Luomme Afternic -tilin käyttämällä GoDaddy -tilisi tietoja.
    • Minulla on Afternic -tili: Valitse Kirjaudu sisään , anna Afternic -tilisi tunnistetiedot ja valitse sitten Kirjaudu & Julkaise listaus .

Näet onnistumisvahvistuksen , joka kertoo, että verkkotunnuksesi on lähetetty luetteloitaviksi. Voit tarkastella listauksiasi valitsemalla Hallitse tätä verkkotunnusta . Voit myös palata verkkotunnusluetteloon valitsemalla Sulje .

Tähän liittyvä vaihe

• Varmista, että olet täyttänyt maksuprofiilisi Afternicilla, jotta vältät viivästykset maksusi käsittelyssä.
  • Tarkastele ja muokkaa tilisi verkkotunnustietoja.