Listaa yritykseni Googleen

Google My Business -listauspalvelumme tarjoaa tavan parantaa yrityksesi näkyvyyttä näyttämällä aukioloaikasi, puhelinnumerosi ja sijaintisi Googlen haku- ja karttatuloksissa. Tämä palvelu on käytettävissä Kotisivukoneen Yritys – plustaso- ja Sähköinen kaupankäynti -asiakkaille Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa ja Kanadassa (englanniksi).

Huomautus: Katso artikkelista Täyttääkö yritykseni ehdot? lisätiedot soveltumisesta Google My Business -palveluun.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteesi avaamiseen?)
  2. Kun Kotisivukone aukeaa, etsi korttia Listaa yrityksesi Googlessa ja napsauta Aloita.
    Napsauta Listaa yrityksesi Googlessa
  3. Kun sinulle esitetään kysymys Minkätyyppinen yritys sinulla on?, napsauta ruutua, joka vastaa yritystäsi parhaiten.
    Valitse yritystyyppi

Huomautus: Vain yritykset, joilla on julkisivu ja paikalliset palvelualueet, soveltuvat Google listings -palveluun. Jos sivustosi ei täytä edellytyksiä, näet vaihtoehdon sivustosi hakusanojen optimoinnista, jotta se sijoittuisi korkeammalle hakutuloksissa.

4. Täytä Google My Business -lomake ja tiedot siitä, mikä yritysluokka kuvaa sivustoasi parhaiten, ja napsauta Lähetä.
    täytä lomake, napsauta Lähetä
  5. Napsauta painiketta Soita [puhelinnumerosi], jotta vahvistuskoodi lähetetään puhelimeesi.
    napsauta Soita
  6. Syötä puhelimeesi vastaanottamasi vahvistuskoodi ja napsauta Lähetä.
  7. Jos arviointitiimi pitää yritystäsi listattavaksi soveltuvana, saat sähköpostiviestin siitä, että se on lähetetty Googlelle julkaistavaksi. Sivustosi koontinäytöllä on myös korttityyppinen viesti. (Lue tässä kohtaa alla oleva artikkeli Seuraava vaihe.)
    napsauta Koontinäyttö

Huomautus: Jos arviointitiimi tarvitsee lisää tietoja, saat sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään päivittämään tietojasi. Jos tiimi ei pidä yritystäsi soveltuvana, näet aihetta koskevan viestin siirtyessäsi sivustosi kokoomanäytölle.