Listaa yritykseni Yelpissä

Yelp on loistava tapa löytää paikallinen yrityksesi ja jättää arvosteluja verkossa. Kun olet julkaissut listauksesi ja lunastanut sen, voit nähdä, kuinka menestyt Yelpissä, ja päivittää aukioloajat, valokuvat ja muut tiedot.

Tämä video on osa opasarjaa Markkinoinnin perusteet GoDaddy- palvelussa ja GoDaddy Digital Marketing Suite -sovelluksen käytön aloittaminen.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Avaa sivustosi.
    • Website Builder: Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
    • Digitaalisen markkinoinnin paketti: Vieritä Verkkomarkkinointi -kohtaan ja valitse Hallitse sen tilin vieressä, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa Yelp.
    • Website Builder: Valitse Koontinäytöstä Markkinointi > Sosiaalinen .
    • Digitaalisen markkinoinnin paketti: Valitse Koontinäytöstä Sosiaalinen .
  4. Valitse Yhdistä, jos sinulla ei ole Yelp -listauksia. (Valitse Hallitse yritystietojasi, jos sinulla on jo Yelp -listaus.)
  5. Valitse Yhdistä listaus (jos sinulla on jo Yelp -tili, jonka haluat yhdistää) tai Luo uusi listaus .
  6. Seuraa kehotteita, kunnes Yelp -listauksesi on luotu ja yhdistetty Website Builder- tai Digital Marketing Suite -sovellukseen. Yritämme etsiä olemassa olevia, samanlaisia Yelp -listauksia auttaaksemme sinua vaatimaan olemassa olevan listauksen ja välttämään päällekkäisten tiedostojen luomista.
  7. Joka kerta, kun palaat Sosiaalinen media -sivullesi, näet, kuinka menestyt jokaisella alustalla.

Huomautus: Tarjoamme GoDaddy Social -palvelua, jossa asiantuntijamme hallitsevat verkkoelämääsi, jos haluat viettää aikaa muihin asioihin.