Logon lisääminen verkkosivuston otsikkoon

Otsikko-osio näkyy jokaisella sivulla, joten selkeän ja yksinkertaisen logon lisääminen voi tuoda sivustollesi tarpeellista graafista ilmaisuvoimaa. Jos muutat mieltäsi, voit vaihtaa logoa tai palata pelkän tekstin käyttöön.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse Osiot-sivupaneelista kohta Otsikko.
    Valitse otsikko
  4. Valitse Logo-paneeli.
    Valitse Logo
  5. Valitse Lataa logo ja valitse haluamasi kuva.
    Valitse Lataa logo

Huomautus: Tekstikenttää ei tarvitse tyhjentää käytettäessä logoa.

6. Voit muuttaa logon kokoa liukusäätimellä.
    Muuta logon kokoa liukusäätimellä

Huomautus: Ruudullinen tausta tarkoittaa, että kuvan tausta on läpinäkyvä, jolloin otsikon taustaväri näkyy logon takaa.
    Otsikon taustaväri näkyy läpinäkyvän kuvan takaa.

7. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  8. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).

Huomautus: Jos haluat käyttää toista kuvaa tai palata tekstilogon käyttöön, valitse Logo-paneelin alaosasta Poista logo.