Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Logon lisääminen verkkosivuston otsikkoon

Koska otsikko -osio näkyy jokaisella sivulla, siistin ja yksinkertaisen logon lisääminen voi antaa sivustollesi grafiikkapainon. Logo linkitetään automaattisesti sivustosi aloitussivulle.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin Verkkosivustot -kohtaan ja valitse Hallitse -painike verkkosivustosi vierestä.
  3. Valitse Koontinäytössä Verkkosivusto ja sitten Muokkaa sivustoa -painike.
  4. Kun sivustosi on aloitussivullasi, valitse sivut ja sivut sivupalkista ja valitse sitten Otsikko .
    Napsauta otsikkoa
  5. Valitse Logo-paneeli.
    Valitse Logo
  6. Valitse Lataa logo ja valitse haluamasi kuva.
    Valitse Lataa logo

Huomautus: Tekstikenttää ei tarvitse tyhjentää käytettäessä logoa.

7. Voit muuttaa logon kokoa liukusäätimellä.
    Muuta logon kokoa liukusäätimellä

Huomautus: Ruudullinen tausta tarkoittaa, että kuvan tausta on läpinäkyvä, jolloin otsikon taustaväri näkyy logon takaa.
    Otsikon taustaväri näkyy läpinäkyvän kuvan takaa.

8. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi käyttämään muita verkkotunnuksiasi tai ostamaan uuden verkkotunnuksen.
  9. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise-painiketta.

Huomautus: Jos haluat käyttää toista kuvaa tai palata tekstilogon käyttöön, valitse Logo-paneelin alaosasta Poista logo.