Lomakepostin lähetys SMTP-välityspalvelimella

Lomakepostin lähettämistä varten suosittelemme käyttämään sovelluksia tai komentosarjoja, jotka käyttävät PHP mail() -toimintoa (esimerkiksi Contact Form 7 WordPressille). Jos käyttämäsi yhteystietolomake edellyttää Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) -protokollan käyttöä, voit käyttää alla mainittuja välitysasetuksia.

Huomautus: Annamme mielellämme tietoja lomakepostista, mutta emme tue suoraan kolmansien osapuolten laajennusten, komentosarjojen tai sähköpostin tarjoajien toimintoja tai toimivuutta. Lisätietoja on tukilausunnossa.
AsetusMitä käyttää
Portti25
SMTP-todennusEpätosi, ei mitään tai kytke pois päältä
SSL tai suojattu yhteysEpätosi, ei mitään tai kytke pois päältä
Palvelin tai isäntä1relay-hosting.secureserver.net2
SPF-tietueen lisääminen3v=spf1 include:secureserver.net -all
  1. Jos käytät PHP-komentosarjaa ja mail()-toimintoa, välityspalvelinta ei tarvitse määrittää.
  2. Linux-verkkohotellissa voi vaihtoehtoisesti käyttää nimeä localhost.
  3. Jos käytät SMTP-välityspalvelinta, sinun täytyy lisätä vastaava Sender Policy Framework (SPF) -tietue. Ilman sitä sähköpostisi eivät läpäise todennusta eikä niitä voi vastaanottaa.