Lopeta PHP -prosessit Linux -verkkohotellitililläni

Sinun on ehkä lopetettava PHP -prosessit Linux -verkkohotellitililläsi - esimerkiksi, jotta voit hallita tyhjentyviä komentosarjoja tai saada PHP -alustustiedoston voimaan.

Huomautus: Prosessin lopettaminen tappaa kaikki nykyiset yhteydet prosessiin. Kaikkien prosessiin yhdistettyjen käyttäjien on muodostettava yhteys uudelleen.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
    valitse Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. Valitse cPanel -aloitussivun Ohjelmisto -osiosta Valitse PHP -versio .
  5. PHP -valitsimen alapuolella | Laajennukset , valitse PHP -version vierestä nykyinen versio, valitse toinen versio luettelosta ja valitse sitten Aseta nykyiseksi . Jos nykyinen versiosi on esimerkiksi 7.2, valitse 7.1.
  6. Toista edellinen vaihe, mutta valitse aiemmin käyttämäsi versio. Älä unohda valita Aseta nykyiseksi .