No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lopeta PHP -prosessit Linux -verkkohotellitililläni

Sinun on ehkä lopetettava PHP -prosessit Linux -verkkohotellitililläsi - esimerkiksi, jotta voit hallita tyhjentyviä komentosarjoja tai saada PHP -alustustiedoston voimaan.

Huomautus: Prosessin lopettaminen tappaa kaikki nykyiset yhteydet prosessiin. Kaikkien prosessiin yhdistettyjen käyttäjien on muodostettava yhteys uudelleen.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanel -aloitussivun Ohjelmisto -osiossa Valitse PHP -versio .
  5. PHP -valitsimen alapuolella | Laajennukset , napsauta PHP -version vieressä nykyistä versiota, valitse eri versio luettelosta ja napsauta sitten Aseta nykyiseksi . Jos nykyinen versiosi on esimerkiksi 7.2, valitse 7.1.
  6. Toista edellinen vaihe, mutta valitse aiemmin käyttämäsi versio ja älä unohda napsauttaa Aseta nykyiseksi .