Löydä oma FTP-käyttäjätunnuksesi

Jotta voit ladata sisältöä verkkosivustoosi, tarvitset FTP-käyttäjänimen ja salasanan. Tämä artikkeli näyttää, miten löydät käyttäjänimesi. Jos tarvitset apua salasanaasi liittyen, tutustu seuraavaan: FTP-käyttäjänimen ja salasanan vaihtaminen.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Tiedostot-osiossa FTP-tilit.

Kukin FTP-tilisi kirjautumis-/käyttäjänimi näkyy Kirjautumis-sarakkeessa käyttäjän vieressä.

Ensisijainen cPanel-käyttäjäsi näkyy ensimmäisenä tilinä Erityiset FTP-tilit -osiossa.

Kaikki käyttäjänimet ensisijaista käyttäjää lukuun ottamatta sisältävät osan @[tilisi ensisijainen verkkotunnusnimi] – sinun on käytettävä koko käyttäjänimeä luodessasi yhteyden tähän tiliin FTP:n kautta.

Et voi muuttaa FTP-tiliesi kirjautumis-/käyttäjänimiä tai niiden polkuja cPanel:ssa. Voit kuitenkin poistaa FTP-tilin ja luoda sitten uuden. Katso lisätietoja kohdasta:

Asiaan liittyvä materiaali

FTP: Tiedostojen lataaminen palvelimeen