Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Löydä oma FTP-käyttäjätunnuksesi

Jotta voit ladata sisältöä verkkosivustoosi, tarvitset FTP-käyttäjänimen ja salasanan. Tämä artikkeli näyttää, miten löydät käyttäjänimesi. Jos tarvitset apua salasanaasi liittyen, tutustu seuraavaan: FTP-käyttäjänimen ja salasanan vaihtaminen.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse Hallitse sen verkkohotellitilin kohdalla, jota haluat käyttää

Ensisijainen verkkotunnuksesi -osiossa FTP-käyttäjänimesi näkyy Järjestelmäkäyttäjänä.

Asiaan liittyvä materiaali

FTP: Tiedostojen lataaminen palvelimeen