Löydä oma FTP-käyttäjätunnuksesi

Jotta voit ladata sisältöä verkkosivustoosi, tarvitset FTP-käyttäjänimen ja salasanan. Tämä artikkeli näyttää, miten löydät käyttäjänimesi; jos tarvitset apua salasanaasi liittyen, tutustu seuraavaan: FTP-käyttäjänimen ja salasanan vaihtaminen.

1. Kirjaudu Tilinhallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Napsauta Asetukset-osiossa FTP-käyttäjät.

Näytössä on FTP-käyttäjänimesi.

Jos sinulla on Linux- tai Windows IIS7-verkkoisännöintitili, voit vaihtaa ensisijaisen FTP-käyttäjänimesi napsauttamalla Toiminnot ja sitten Vaihda salasana. Voit tarkistaa, onko sinulla verkkoisännöintitili käymällä kohdassa: Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?

Asiaan liittyvä materiaali

FTP: Tiedostojen lataaminen palvelimeen