Tilinhallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Lukitse GoDaddy -vaarantunut tili

Jos GoDaddy -tilisi tietoturva on vaarantunut, sinun on muutettava kaikkia siihen sisältyviä tietojasi, jotta muut eivät voi enää käyttää sitä.

Vaihda salasanasi ja tunnuksesi

Jotta kukaan muu ei voi ottaa yhteyttä meihin puolestasi, kehotamme sinua muuttamaan tietoja, joita käytämme henkilöllisyytesi vahvistamiseen.

Vaihda maksutapojasi

Poista edustajan käyttöoikeus

Poista tuntemattomat API -avaimet

• Siirry osoitteeseen developer.godaddy.com ja valitse API -avaimet nähdäksesi luettelon tiliisi liittyvistä API -avaimista. Voit poistaa tuntemattoman API -avaimen valitsemalla roskakorikuvakkeen ja valitsemalla sitten Poista: Poista tämä avain . Vahvista valitsemalla Poista.

Vahvista verkkotunnuksesi yhteystiedot

Muuta muiden tuotteiden kirjautumistietoja

Sinun tulisi muuttaa kaikkia kirjautumisia, jotta kukaan ei pääse käyttämään tuotteitasi:

Etänä kirjautuminen ulos GoDaddy -tililtäni

Kirjaudu ulos etänä GoDaddy -tililtäsi, jos epäilet tilisi vaarantuneen. Tämä kirjaa tilisi ulos kaikilta laitteilta ja selaimilta.