Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Lunasta WordPress -hallinnan paketti

Vaihe 1 - Hallittu WordPress jälleenmyyjille -sarja.

Lunasta WordPress -hallintasopimus, jonka avulla voit mukauttaa kaupan julkisuutta jälleenmyyjäkaupan laajennuksella ja avaimet käteen -toimituksella.

1. Siirry kohtaan Omat tuotteet sivulla. Sinun on kirjauduttava sisään GoDaddy -käyttäjänimelläsi ja -salasanallasi, jos et ole vielä kirjautunut sisään.
  2. Napsauta nuolta Lisätuotteet -kohdassanuolikuvake laajentaaksesi kyseisen osion.
  3. Valitse WordPress -verkkohotellin vierestä Lunasta .
  4. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna. Napsauta Lunasta hyvitys . Lunastettua tilaustasi voi nyt käyttää tuotesivusi kohdassa WordPress -hallinta .
  5. Määritä ilmainen webhotellitilisi WordPress -hallinnan alustalle. Sen jälkeen WordPress -koontinäyttösi avautuu.