Luo alateema WordPressille

Joskus saatat haluta muokata WordPress -teemaa. Paras käytäntö teemojen tyylin ja toiminnallisuuden muokkaamiseen on alateeman tekeminen, jotta muutoksesi eivät katoa päivityksiä tehtäessä.

1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla
  2. Siirry WordPress-sivustosi wp-content/themes-hakemistoon.
  3. Luo lapsesi teemahakemisto. Seuraava on yleinen lapsiteemojen nimeämistapa: < vanhempi & gt; -lapsi , jossa < vanhempi & gt; on pääteemasi nimi.
  4. Siirry alateeman hakemistoon ja luo style.css -tiedosto.
  5. Lisää style.css -tiedostoon tyylitaulukon otsikko, joka sisältää teemasi metatietoja. Seuraava on esimerkki, jota voit käyttää kahdenkymmenenviidentoista lapsen teemalla:
    /* Teeman nimi: Twenty Fifteen Child -teeman URI: http://example.com/twenty-fifteen-child/ Kuvaus: Twenty Fifteen Child -teeman tekijä: John Doe Kirjoittaja URI: http://example.com Mallipohja: kaksikymmentäviisi Versio: 1.0.0 Lisenssi: GNU General Public License v2 tai uudempi Lisenssi URI: http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html Tunnisteet: light , tumma, kaksi saraketta, oikeanpuoleinen sivupalkki, responsiivinen asettelu, helppopääsyinen tekstialue Verkkotunnus: kaksikymmentäviisi-lapsi */

Varmista, että korvaat esimerkin tiedot teemaan liittyvillä tiedoilla.

6. Tallenna style.css -tiedosto.
  7. Luo nyt toiminnot.php -tiedosto. Tämä sisältää lapsesi teemaan liittyviä PHP -toimintoja.
  8. Kun olet luonut toiminnot.php -tiedoston, sinun tulee yhdistää vanhempateemasi tyylit ja komentosarjat lapsiteemaan.
    • Avaa Functions.php -tiedosto
    • Lisää toiminto, jota käytetään tyylien ja komentosarjojen luomiseen pääteemastasi. Alla on esimerkki.
      ph php add] ('wp_enqueue_scripts', 'my_theme_enqueue_styles'); function my_theme_enqueue_styles () {wp_enqueue_style ('parent-style', get_template_directory_uri (). '/style.css'); }? >