Luo aliverkkotunnus

Voit luoda aliverkkotunnustietueen DNS-vyöhyketiedostoosi verkkotunnukselle, joka on rekisteröity GoDaddy-palvelussa. Aliverkkotunnukset ovat verkkotunnuksen etuliitteen tyyppi, kuten blogi.omasivustosi.com, joka käyttää A-tietuetta IP-osoitteeseen osoittamiseen. Verkkotunnukseen osoittavan aliverkkotunnuksen lisäämiseksi sinun täytyy lisätä CNAME.

Voit katsoa lyhyen animaation tästä aiheesta alempana tällä sivulla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Valitse DNS-hallinta kohdasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Tietueet-osion alapuolelta Lisää.
  5. Valitse A-vaihtoehto Tyyppi-pudotusvalikosta.
  6. Täytä vaaditut kentät:
    • Isäntä: Isäntänimi tai etuliite aliverkkotunnukselle. Kirjoita esimerkiksi blogi luodaksesi aliverkkotunnuksen osoitteelle blogi.omasivustosi.com.
    • Osoittaa kohteeseen: IP-osoite, jonka määrität kohteeksi isännälle. Tämä on yleensä sen verkkohotellitilin osoite, jossa aliverkkotunnuksesi verkkosivusto sijaitsee.
    • TTL: Kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin. Oletusarvoisesti TTL:n arvoksi määritetään 1 tunti.
  7. Tallenna tietueesi valitsemalla Tallenna.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.

Näytä, miten tämä tehdään...

lisää aliverkkotunnustietue