No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Luo asiakasraporttimalli GoDaddy Prossa

Voit luoda mallipohjan, jota käytetään, kun luot ja lähetät asiakasraportteja GoDaddy Prossa.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse vasemmasta sivupalkista Sivustot.
  3. Vie hiiri verkkosivuston päälle ja valitse Avaa verkkosivuston koontinäyttö .
    Avaa verkkosivuston koontinäyttö
  4. Valitse asiakasraportti vasemmasta sivupalkista. Valitse sitten Mallipohjat .
  5. Valitse Luo uusi malli .
  6. Kirjoita mallin nimi ja raportin otsikko .
  7. Valitse mallipohja, raportin kieli ja päivämäärämuoto .
  8. Valitse ajanjakso.

Huomautus: Kaikki GoDaddy Pro Sites -hallintapaneelisi kyseisenä ajanjaksona tekemät toiminnot voidaan sisällyttää raporttiin.

9. Valitse raporttiin sisällytettävä valintaruudut. Kaikki tarkistetut ominaisuudet otetaan mukaan.
  10. Täytä Mukauta -osassa Esittelyviesti ja lisää logo.
  11. Valitse Yleiset asetukset -osiossa Etusivumalli, Väri- ja Fontti -tyyli .
  12. Mukauta Otsikko ja alatunniste ja täytä Sulje -ilmoitus .
  13. Täytä Lähetä tämä raportti asiakas -osioon.
  14. Valitse Luo .