Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo Checkout-laajennus

WooCommerce Checkout -lisäosien avulla voit lisätä kassasivulle kenttiä, joita voidaan käyttää tietojen keräämiseen asiakkailta, palvelujen ja tuotteiden myyntiä sekä paljon muuta. Luo Checkout-laajennus seuraamalla näitä ohjeita:

Vaaditaan: WooCommerce Checkout -lisäosat on premium-laajennusinen WooCommerce-laajennus, joka sisältyy WordPressin sähköisen kaupankäynnin verkkohotelliin tai erillisenä ostona.

Lähtöosion Yleiset-välilehti
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse WooCommerce > Checkout-laajennukset .
  3. Valitse Lisäosa .
  4. Muokkaa Yleiset -välilehden seuraavia kenttiä:
    • Käytössä: Lisäosat ovat oletusarvoisesti käytössä, mutta ne voidaan poistaa käytöstä, jos haluat poistaa ne väliaikaisesti poistamatta niitä kokonaan sivustoltasi.
    • Kassan etiketti: ( Valinnainen ). Asiakkaan osoittama tarra tälle lisäosalle. Jos se jätetään tyhjäksi, käytetään lisäosan otsikkoa.
    • Kuvaus: ( Valinnainen ). Asiakasnäkymä-kenttä, jossa voit antaa lisätietoja lisäosasta. Tukee rajoitettua HTML -koodia.
    • Lisäosan tyyppi: Valitse laajennuskentän tyyppi.
    • Oletusarvo: ( Valinnainen ). Arvo, joka pitäisi olla esitäytetty kassalehden kentälle. Tämä on käytettävissä vain Tekstin ja Teksti-alueen laajennustyypeille.
    • Hinnan säätö: ( Valinnainen ). Määritä tähän lisäosaan liittyvä maksu tai alennus joko kiinteänä summana tai prosenttimääränä.
    • Taxable?: Määrittää, pitäisikö lisäosaan soveltaa verokantoja. Tämä asetus näkyy vain, jos verot on otettu käyttöön kaupassasi.
    • Attribuutit: ( Valinnainen ). Nämä asetukset vaikuttavat siihen, vaaditaanko laajennuskenttää ja pitäisikö sen näkyä Tilaukset-sivulla.
  5. Määritä Asetukset- välilehdessä valinnainen oletusarvo kaikille muille laajennustyypeille. Tiedostolaajennustyypeillä ei voi olla oletusarvoa.
  6. Määritä Näyttösäännöt- välilehdellä lisäosien näkymisehdot:
    • Ostoskorin välisumma : lisäosa näytetään vain, kun ostoskorin välisumma on ilmoitetun alueen sisällä.
    • Tuote tai kategoria ostoskorissa : lisäosa näytetään vain, kun jokin luetelluista tuotteista tai tuoteryhmistä on ostoskorissa.
    • Lisäosan arvo : Tämä lisäosa näytetään toisen lisäosan arvon perusteella.
  7. Valitse Luo -painiketta tallentaaksesi.

Liittyvät vaiheet