Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Luo Checkout-laajennus

WooCommerce Checkout -lisäosien avulla voit lisätä kassasivulle kenttiä, joita voidaan käyttää tietojen keräämiseen asiakkailta, palvelujen ja tuotteiden myyntiä sekä paljon muuta. Luo Checkout-laajennus seuraamalla näitä ohjeita:

Vaaditaan: WooCommerce Checkout Add-Ons on premium-luokan WooCommerce-laajennus, joka sisältyy Managed WordPress Ecommerceiin, Managed WooCommerce Storesiin tai itsenäisenä ostona.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  2. Siirry WooCommerce -palveluun ja napsauta Checkout- laajennukset.
  3. Valitse Lisäosa .
  4. Määritä Yleiset -välilehdellä seuraavat kentät:
    Check-out-laajennuksen Yleiset-välilehti
    • Enabled (Käytössä): ottaa lisäosat käyttöön oletuksena. Voi poistaa käytöstä, jos haluat poistaa lisäosia tilapäisesti poistamatta niitä kokonaan.
    • Kassan etiketti: ( Valinnainen ). Antaa lisäosan asiakaskohtaisen tarran. Jätä tyhjäksi, jos haluat käyttää lisäosan otsikkoa.
    • Kuvaus: ( Valinnainen ). Toimii lisäosan asiakaskohtaisena kuvauksena.
    • Lisäosan tyyppi: Valitse haluamasi laajennuskentän tyyppi. Lue lisää Checkout-laajennustyypeistä .
    • Oletusarvo: ( Valinnainen ). Toimii oletuskenttätekstinä Teksti ja Teksti-alue -laajennustyypeille. Esimerkiksi henkilö, joka kerää lahjan vastaanottajien nimiä Tekstilisäosa -kenttään, saattaa yrittää käyttää oletustekstiä "Anna vastaanottajan nimi".
    • Hinnan säätö: ( Valinnainen ). Asettaa lisäosan maksun tai alennuksen. Nämä koskevat koko ostoskoria ja voidaan asettaa joko kiinteäksi määräksi tai prosenttimääräksi.
    • Taxable ?: Määrittää, onko lisäosa veronalainen. Tämä asetus näkyy vain, jos verosi on otettu käyttöön kaupassasi.
    • Attribuutit: ( Valinnainen ). Käytä tätä määrittääksesi, vaaditaanko laajennuskenttää, ja säätämään, miten se näkyy Tilaukset-sivulla.
  5. Valitse Asetukset -välilehti (jos käytettävissä).
  6. Napsauta Lisää uusi vaihtoehto luodaksesi niin monta muunnosta kuin tarpeen ja aseta valinnainen Oletusarvo .
  7. Valitse lopuksi Näytä säännöt -välilehti ja määritä, miten laajennukset näytetään:
    • Ostoskorin välisumma : Määritä välisumma-alue, jonka haluat ostoskorin saavuttavan ennen kuin lisäosa tulee näkyviin.
    • Tuote tai luokka ostoskorissa : Määritä tuotteet tai luokat, jotka haluat näkyvän ostoskorissa, jotta lisäosa voidaan näyttää.
    • Lisäosan arvo : Käytä toisen lisäosan arvoa käynnistämään tämän näkyvän.
  8. Valitse Luo tallentaaksesi.